Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2016, 0:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije zverejňuje prvé mená vystupujúcich a sľubuje pestrý program

REFRESHER
Uložiť Uložené

Unikátna akcia za tri ročníky dokázala, že má skutočne čo ponúknuť. Prípravy štvrtého pokračovania sú v plnom prúde, a tak je na čase informovať o prvých vystupujúcich.

Bratislavské Zlaté piesky budú už po štvrtý krát svedkom najväčšieho domáceho hip hopového festivalu – Hip Hop Žije, ktorý sa bude konať 1. až 3. júla. Ako už býva zvykom, mená vystupujúcich budeme zverejňovať postupne, no a hneď dnes odhalíme prvé z nich. Organizátori sľubujú pre tento ročník mimoriadne pestrý program, čo potvrdzuje aj nasledujúca zostava. Na festivale Hip Hop Žije 2016 teda určite uvidíte: DMSL.U.Z.A.Kali a Peter PannPil CDj WichAless a Jofre. Všetko nasvedčuje tomu, že si na svoje prídu nielen vyznávači starej školy, ale aj fanúšikovia súčastného zvuku.

Festival Hip Hop Žije zverejňuje prvé mená vystupujúcich a sľubuje pestrý program

 

V prípade, že by ste mali záujem zadovážiť si lístok už teraz, môžete tak urobiť za zatiaľ zníženú cenu. Normálne a VIP lístky alebo zvýhodnené balíčky s mikinou či tričkom sú stále k dispozícii na ticketportal.sk. Ďalšie mená ako aj headliner(i) festivalu budú zverejnené v najbližších mesiacoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia