Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2016, 11:37
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kanye West postúpil v American Idol. Porotkyňa Jennifer Lopez si jeho vystúpenie užívala

HUDBA JENNIFER LOPEZ KANYE WEST
Uložiť Uložené

Najprv mal obsadiť porotcovskú stoličku, no napokon sa Kanye West zúčastnil American Idol ako súťažiaci. Previedol skladbu Gold Digger, postúpil a spravil tomuto programu veľkú reklamu.

Krátke zostrihy a ukážky Kanyeho Westa ako súťažiaceho v aktuálnom American Idol kolujú internetom už dlhšiu dobu, avšak až teraz sa von dostal celý záznam jeho vystúpenia. Yeezus, o ktorom sa predtým rozprávalo aj ako o porotcovi v spomínanej show, prišiel jednak skúsiť svoje šťastie, no zároveň aj spraviť programu menšiu reklamu. Pred porotu sa postavil celkom odhodlaný, aby predviedol jednu z jeho najznámejších skladieb, Gold Digger, z albumu Late Registration. Ešte predtým, než spustil svoj acapella rap, sa Yeezy predstavil a takisto oznámil, že song, ktorý odprezentuje, má v sebe meno jedného z porotcov. Tým bola, samozrejme, stále krásna Jennifer Lopez, o ktorej zadku Kanye v onom tracku rapuje. J-Lo si to poriadne užívala a aký je teda výsledok? 'Ye dostal zlatý lístok a ide ďalej priamo do Hollywoodu. Či bude zo srandy pokračovať alebo nie, ostáva však naďalej otázne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia