Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2015, 14:32
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Posledná časť veľkolepého preteku HYPER5 odhaľuje kvality Porsche 918 Spyder, ktoré súperom nedalo šancu!

TECH BUGATTI PORSCHE
Uložiť Uložené

Po dvoch predošlých častiach Salomondrin uverejňuje už aj finálne video, ktoré vrhá do porovnania hyperšportov svetlo.

Ak patríte medzi tých, ktorí škatuľkujú vozidlá na základe neraz len niekoľko-sekundových rozdielov v časoch na tratiach, spozornite. Ako už iste viete, mexický automobilový nadšenec, ktorý vystupuje na svojom YouTube ako Salomondrin sa rozhodol so svojím tímom postaviť na štartovú čiaru päticu hyperšportov za účelom zistiť, ktoré z nich je najrýchlejšie na trati a zároveň v šprinte. Pilotný diel nám predstavil jednotlivé vrcholy súčasného automobilizmu, následne týždeň na to sme uvideli všetky tátoše v akcii s tým, že v treťom pokračovaní sa dozvieme ako si na onej trati počínali. Alejandro Salomon nás ale očividne nechcel až toľko napínať (respektíve videl, že v týchto dňoch sa na internete objavilo nejedno video porovnávajúce "svätú trojku"), a tak medzičasom uverejnil už aj tretiu a teda záverečnú časť, ktorá bola pôvodne naplánovaná až o pár dni. V nej sa dozvedáme nasledovné. 

To, čo sme predpokladali už v druhej časti sa potvrdilo, a tak už aj na základne jednotlivých časov vieme, že trať zajazdilo najrýchlejšie Porsche 918 Spyder. Druhé najrýchlejšie, v rámci naozaj minimálneho rozdielu, preťalo cieľovú čiaru LaFerrari, napokon P1-ka a následne v niekoľko sekundovom závese Veyron a Huayra. Ešte krátko predtým, ako sme sa dozvedeli tieto výsledky, došlo aj k drag race-u. No a ten dopadol opäť v prospech 918-ky, ktorá najprv porazila Huayuru, následne P1-ku a vo finále aj Veyron. Podrobnosti ako aj jednotlivé časy sa už dozviete v spomínanom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia