Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2015, 20:41
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Priblíž si jedinečnú atmosféru tohtoročného German Cars Meetingu vďaka aftermovie

TECH AUDI BMW MERCEDES-BENZ PORSCHE ŠKODA
Uložiť Uložené

Jediné stretnutie svojho druhu u nás je už síce pre tento rok za nami, jeho atmosféru nám však najnovšie pripomína aftermovie.

Mnohým z vás určite neunikla skutočnosť, že náš jediný domáci pretekársky okruh, Slovakia Ring, uprostred leta hostil mimoriadne zaujímavú udalosť orientovanú pre fanúšikov nemeckých tátošov. Nepochybne, reč je o prvom ročníku automobilového zrazu German Cars Meeting, ktorý ešte krátko predtým, ako otvoril svoje brány pre priaznivcov nemeckej kvality na štyroch kolesách, predznamenával nepochybne zaujímavú udalosť s veľkým potenciálom. My sme sa jej samozrejme zúčastnili tiež, preto môžeme potvrdiť, že jediné stretnutie tohto druhu na Slovensku ponúklo naozaj príjemnú a zároveň nezameniteľnú atmosféru na vysokej úrovni, pod čo sa okrem perfektnej organizácie podpísalo aj miesto konania, ktoré dodalo usporiadateľom viac možností a vo výsledku aj väčší kredit. My sme vám podrobný report z tohtoročného German Cars Meetingu priniesli bezprostredne pár dni po jeho skončení, no a v tejto dobe sa na svet predralo aj oficiálne aftermovie, ktoré nám približuje event s až takmer 500 zúčastnenými automobilmi ešte autentickejšie. Vychutnaj si tak niekoľkominútové video zachytávajúce jednotlivé okamihy z autami nabitého Slovakia Ringu, kde sa vidíme pri tejto príležitosti opäť o rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia