Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2015, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit, Moja Reč, Otis, Cigo a ďalší na Hip Hop Žije 2015

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pomerne mladý festival dopĺňa zoznam účinkujúcich o ďalšie zaujímavé mená.

Majk Spirit, Moja Reč, Otis, Cigo a ďalší na Hip Hop Žije 2015

Od najväčšej slovenskej hip hopovej udalosti nás delia už iba necelé dva mesiace. Počas posledného júnového víkendu (26. – 28.) budú Zlaté piesky hostiť najväčšie mená domácej a českej scény.

Za posledné mesiace organizátori zverejnili množstvo mien ako napríklad: Kontrafakt, Separ, Názov Stavby, Ektor, Indy & Wich + LA4, Ty Nikdy Label Jam, Vladimír 518, Momo, Druhá Strana, Pil C, A.M.O., Zverina, Plexo & Majself a mnoho ďalších. Tentokrát k ním pribúdajú Majk Spirit, Moja Reč, Otis, Cigo, Elpe a Jay Diesel.

Títo interpreti uzatvárajú československý line-up hlavného pódia, ale menám ešte zďaleka nie je koniec. V najbližšej dobe pribudne zahraničný headliner a samozrejme ešte niekoľko interpretov na druhý stage, tanečné a beatboxové battle, rôzne športové aktivity a podobne.



Ak máte radi naozaj kvalitný hip hop, tak si toto podujatie nemôžete nechať ujsť. Stále je možnosť si zakúpiť lístky za zvýhodnené ceny. Týchto možností existuje hneď niekoľko. Buď si zakúpite bežné alebo VIP lístky v sieti Ticketportal, alebo si zakúpite bežný, prípadne VIP balík spolu s tričkom a CD-čkom Hip Hop Žije na shop.rukahore.sk.

Majk Spirit, Moja Reč, Otis, Cigo a ďalší na Hip Hop Žije 2015

Zdroj: Tlačová správa

Domov
Zdieľať
Diskusia