Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2015, 10:20
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Cez Facebook už budeš môcť po novom aj posielať peniaze

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Niekomu to možno príde ako zbytočnosť, no Facebook dobre vie, čo robí a peňažné transakcie cez Messenger si tak určite nájdu svojich používateľov.

Poslať peniaze z účtu na účet v dnešnej dobe patrí medzi najjednoduchšie bankové činnosti a podobnú vec tak už dokážeš vybaviť aj cez svoj smartphone behom pár sekúnd. Prečo by sa teda nedokázala implementovať táto služba aj do sociálneho života na Facebooku? Samotná spoločnosť tak najnovšie potvrdila spustenie platieb cez Messenger, ktoré by sa malo odštartovať v priebehu nadchádzajúcich mesiacov a po prepojení tvojej debetnej karty by si mal mať možnosť kliknutím na ikonku $ poslať kamošovi ľubovoľnú sumu peňazí aj uprostred vašej konverzácie. Priebeh celého procesu si môžeš pozrieť vo videu nižšie. Služba sa samozrejme najskôr spustí v Spojených štátoch, no ak bude prebiehať všetko bez problémov, zvyšok sveta by mal nasledovať v krátkej dobe.

Cez Facebook už budeš môcť po novom aj posielať peniaze

Domov
Zdieľať
Diskusia