Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2015, 17:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvelácky krvavý a brutálny Daredevil sa prezentuje v novom traileri

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix nezaháľa a po House of Cards nám prinesie celú sériu brutálneho newyorského hrdinu, Daredevila.

Marvelácky krvavý a brutálny Daredevil sa prezentuje v novom traileri

Tak sa zdá, že filmové štúdiá si dnešok pomýlili so Super Bowlom. Po Tomorrowlande, San Andreas a Inside Out je toto 4. trailer, ktorý dnes vidíte na našej stránke. Síce som z nich už unavený, ale energiu napríklad na písanie o nových záberoch pre Star Wars by som ešte našiel. Čo nám Netflix dnes prezradil? Matt Murdock to rozhodne nebude mať také ľahké, ako by si mnohí mysleli. Už ako malý musel prejsť náročným výcvikom, aby sa naučil ovládať svoje telo a zvyšné zmysly, ktoré sa po oslepnutí slušne upgradovali. V dospelosti už Murdock bojuje proti zločinu aj v civile ako právnik, no aj pod maskou ako Daredevil, ochranca New Yorku, človek, cez ktorého ruky musíte prejsť, aby ste sa z Hell’s Kitchen dostali do očistca. Takisto sme dostali vôbec prvý pohľad (ak nerátame obrázky) na Kingpina v podaní Vincenta D’Onofria.

Marvelácky krvavý a brutálny Daredevil sa prezentuje v novom traileri

Netflixácka show bude úplne iná, než sme tomu zvyknutí u Agentky Cartrovej, či Agentov SHIELDu pri televíznej stanici ABC. Daredevil bude krvavý a brutálny. Rozhodne bude temnejší a mám pocit, že aj oveľa lepší, než oba spomínané seriály dokopy. V prípade úspechu budeme dúfať, že Marvel všetky svoje ďalšie seriálové projekty bude vytvárať pomocou tímu z Netflixu (čo sa vlastne aj plánuje). Premiéra je presne o mesiac, 10. apríla, kedy sa dočkáme všetkých 13. epizód prvej série naraz. Pred tým, než projekt opustil, s písaním scenára začal Drew Goddard, ktorý je Marvelom aktuálne zvažovaný pre pozíciu režiséra a scenáristu nového Spider-Mana. Produkciu a celkový tvorbu zastrešil Steven. S. DeKnight


PS: Ak dúfate, že sa Daredevil ukáže vo filmovom spracovaní Civil War (2016), nejaká nádej tam je. Takisto sa na konci prvej sére môžeme tešiť na ikonický červený kostým.  Na záver vás už tradične odporúčam na Filmkult, kde Daredevila, Marvel a vlastne celý filmový svet od komédii, cez sci-fi, až po horory a akčné snímky, rozoberáme do detailov.

Marvelácky krvavý a brutálny Daredevil sa prezentuje v novom traileri
Marvelácky krvavý a brutálny Daredevil sa prezentuje v novom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia