Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2015, 19:02
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Big Sean vydáva album Dark Sky Paradise a môžeš si ho vypočuť zadarmo na Spotify

HUDBA
Uložiť Uložené

Big Seanov tretí štúdiový album menom Dark Sky Paradise sa nevyhol predčasnému leaknutiu a väčšina z vás ho už má asi dávno aj za sebou, no oficiálny release je práve dnes, a tak...

Big Seanov tretí štúdiový album menom Dark Sky Paradise sa nevyhol predčasnému leaknutiu a väčšina z vás ho už má asi dávno aj za sebou, no oficiálny release je práve dnes, a tak si pripravil Sean aspoň malé prekvapenie pre všetkých fanúšikov. Album totiž posunul zadarmo v celej dĺžke aj na Spotify a to, či si ho kúpiš aj v digitálnej forme na iTunes tak necháva na teba. DSP je jeho doposiaľ najvyspelejším dielom, ktoré produkčne ošéfoval Kanye a na featuringu ponúka tie najznámejšie mená z dnešnej scény ako Drake, Ariana Grande, Chris Brown, Ty Dolla Sign, Jhené Aiko, Lil Wayne, PARTYNEXTDOOR, John Legend a dokonca aj E-40-ho, ktorý sa mu postaral o prvý singel menom I Don't F**k With You.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Big Sean vydáva album Dark Sky Paradise a môžeš si ho vypočuť zadarmo na Spotify
Domov
Zdieľať
Diskusia