Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2015 o 17:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oživení futbalisti zo stolného futbalu rozhodujú o osude mesta v perfektnom traileri nového animáku

TECH FUTBAL
Uložiť Uložené

Underdogs bude pravdepodobne technicky skvele zvládnutý animák. Klišé príbeh mu teda ospravedlníme, hlavne po skvelom prvom traileri.

Oživení futbalisti zo stolného futbalu rozhodujú o osude mesta v perfektnom traileri nového animáku

Underdogs nám vyrozpráva príbeh mladého páriku z malého mesta. Ľady sa pohnú vo chvíli, kedy Jake porazí v stolnom futbale známeho frajera, ktorý rád šikanuje. Pomáha mu v tom práve jeho kamarátka Laura (Ariana Grande). O pár rokov neskôr sa ale porazený Ace vracia do mesta ako najlepší hráč futbalu na svete a chce odvetu, akurát na riadnom ihrisku a aby toho nebolo málo, ak vyhrá, zničí mesto a postaví na ňom štadión. Aby to mal Jake ťažšie, Ace unesie Lauru a veci sa zdajú byť stratené. Ako ale vidíme v traileri, nádej sa vracia s oživenými hráčmi stolného futbalu a vtedy veci naberajú na obrátkach. Žeby sme tu mali ďalší nenápadný, za to perfektný animák? V kinách 10. apríla 2015. Underdogs budeme sledovať aj na Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia