Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2014, 20:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Hardy ako Mad Max v novom šialenom traileri plnom grandióznej akcie

FILMY A SERIÁLY MAD MAX TOM HARDY
Uložiť Uložené

Trailerový december pokračuje. Dnes sa nám odhaľuje Tom Hardy čoby Mad Max, v záberoch si však viac užijete šialenú dávku akcie.

Tak to by stačilo. Žiadny ďalší trailer nechcem vidieť. Už v tomto sa asi ukázali jedny z najlepších, ak nie aj najlepšie akčné momenty filmu. Väčšinou to býva naopak, prvé trailery (najmä, ak má postprodukcia trvať ešte minimálne 4 mesiace) zvyknú ukazovať hlavne niečo z príbehu, predstavia postavy a navnadia atmosférou, či len ukážkou akcie. Fury Road ide ale skutočne Fury cestou a nič nenecháva na náhodu. Tom Hardy je totiž nový Mad Max, aj keď si ho stále takmer vôbec neužijeme. Prednosť dostáva šialená akcia, krvi holdujúce postavy a množstvo áut, alebo lepšie povedané, obrnených vozov s jedinou úlohou - zabiť. Pevne dúfam, že George Miller (natočil aj prvé tri pôvodné filmy s Gibsonom) si dá na látke záležať a prinesie nám zábavný, no pritom vážnejší postapokalyptický zážitok.

Mad Max totiž žije vo svete bez pravidiel, bez dostatku surovín, bez práva, no hlavne bez ochrany a zľutovania. Môžeme byť radi, že štvrtý Max predsa len dorazil. Režisér sa o jeho návrat snažil veľmi dlho a v ceste mu stálo mnoho prekážok, no zdá sa, že to čakanie sa oplatilo. Okrem Hardyho hrajú Charlize Theron (Prometheus), Nicholas Hoult (spoznali ste Beasta z X-Men: Days of Future Past?), Rosei Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon) a veterán Hugh Keays-Byrne. Mad Max: Fury Road má premiéru 14. mája 2015 a určite si naň posvietime aj na Filmkulte.

Tom Hardy ako Mad Max v novom šialenom traileri plnom grandióznej akcie

Tom Hardy ako Mad Max v novom šialenom traileri plnom grandióznej akcie
Domov
Zdieľať
Diskusia