Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2014, 19:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Michael Jordan s druhou selfie v živote

ZAUJÍMAVOSTI MICHAEL JORDAN
Uložiť Uložené

Aj keď nás doba istým spôsobom núti prispôsobovať sa, existujú ľudia, dokonca aj celebrity, ktoré odmietajú zaradiť sa do davu.

Aj keď nás doba istým spôsobom núti prispôsobovať sa, existujú ľudia, dokonca aj celebrity, ktoré odmietajú zaradiť sa do davu. Jednou z nich je aj basketbalista Michael Jordan. O legende je známe, že v súčastnosti nepoužíva sociálne siete ako Facebook, Twitter, ani Instagram. Ďalšou zaujímavosťou je, že keď sa pokúsite vyhľadať "Michael Jordan selfie", jediným výsledkom bude fotografia s Benom Haggertym, viac známym pod prezývkou Macklemore. V poradí druhú a možno aj poslednú výnimku má na svedomí jeden z najlepších tenistov planéty, Roger Federer. Podarená dvojka si dnes skrížila cesty v New York City, kde sa autor snímky pripravuje na aktuálnu US Open 2014. Ostatní záujemcovia do radu, určite to nebudete mať jednoduché!

Michael Jordan s druhou selfie v živote
Domov
Zdieľať
Diskusia