Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2014, 16:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zdeno Chára sa oblial ľadovou vodou pre dobrú vec

ŠPORT ZDENO CHÁRA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zo Slovákov si ľadovú vodu vyskúšal kapitán Zdeno Chára a zároveň nominoval ďalšie mená, aby sa komunita darcov rozrástla.

Zdeno Chára sa oblial ľadovou vodou pre dobrú vec

Asi poznáte reťazovky na sociálnych sieťach, kde odvážlivci pijú pollitre piva, prípadne iný alkohol na jeden nádych. Určite viete, že aj hokejisti sú veľmi hraví a majú radi výzvy. Okrem zábavy ide aj o dobrú vec a pomoc tým, ktorí ju potrebujú najviac, pretože športovci zároveň podporujú nadáciu, ktorá pomáha ľudom s ochoreniami, akým je napríklad skleróza. Všetko to začalo na jednej bostonskej univerzite a rozrástlo až do súčasných, neuveriteľných rozmerov. Medzi známych hokejistov patria aj Sidney Crosby, Brad Marchand a zvyšky ich tímov. Zo Slovákov si ľadovú vodu vyskúšal kapitán Zdeno Chára a zároveň nominoval ďalšie mená, aby sa komunita darcov rozrástla. Princíp je jednoduchý, buď výzvu akceptujete, alebo musíte zaplatiť pokutu 100 dolárov. Od začiatku akcie sa podarilo vyzbierať už 168 tisíc, samozrejme, nielen na pokutách Milé, no nie? 

Domov
Zdieľať
Diskusia