Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2014, 0:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kontiola sa znova stretol s českou reportérkou, aby sa jej ospravedlnil

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ
Uložiť Uložené

Petri Kontiola je na našom webe známy vďaka svojmu stručnému interview s českou reportérkou Hanou Ježkovou. Okamžite sa stal slávnym, a tak si dohodol s Hankou stretnutie, aby sa jej ospravedlnil.

Rozhovor s fínskym reprezentačným hokejistom Petrim Kontiolom spred dvoch dní máte ešte určite v živej pamäti. Jeho stručné odpovede pobavili všetkých, ktorí interview s českou reportérkou Hanou Ježkovou videli. Logicky sa to dostalo do uší aj samotnému Petrimu a tak si zajednal ďalšie stretnutie, aby sa českej reportérke mohol ospravedlniť. Jeho správanie je samozrejme úplne pochopiteľné, Hanka sa jeho „I don´t know“ odpovediam nemohla čudovať. Na blbé otázky, blbá odpoveď. Teraz už sledujte ich druhé vzájomné stretnutie, na ktorom Kontiola pôsobí ako celkom iný muž.


Fíni dnes zdolali bratov Čechov v pomere 3:0 a vo finále sa tak stretnú s ruským národným tímom, ktorí si poradil so Švédmi 3:1. Zápas o bronz medzi Čechmi a Švédmi môžete pozerať dnes o 15:30. Finále potom večer o 8. Budete držať našim bratom palce aspoň v boji o bronz?

Domov
Zdieľať
Diskusia