Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2013, 17:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mladý hokejista nakopol policajtku, dostal 8 rokov basy natvrdo

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladý hokejista František Koleno pred dvomi rokmi opitý kopol policajtku do kolena, dnes bol nad ním vynesený ortieľ: 8 rokov basy plus mastná pokuta.

Sami to poznáte, zabávate sa, pripletiete sa do nejakej bitky, máte vypité a už to ide dolu vodou. Niečo podobné zažil aj mladý nádejný slovenský hokejista František Koleno, ktorý pri zatýkaní kládol odpor nepríjemným spôsobom, keď príslušníčke policajného zboru zlomil nohu silným kopnutím do kolena (irónia osudu, viď chlapcovo meno). Súdy a právne opletačky sa ťahali dva roky, kým bol vynesený konečný rozsudok: Odňatie slobody na 8 rokov + mastná pokuta vo výške 3 260 €. 

Tak vidíte, skutočne sa neoplatí konať pudovo, ale s rozumom. Možno to tak ani nezamýšľal, možno urobil v živote jednu malú chybu a zničí mu to život. Aj to sa na Slovensku deje. Choré. 

 Mladý hokejista nakopol policajtku, dostal 8 rokov basy natvrdo
Mladý hokejista nakopol policajtku, dostal 8 rokov basy natvrdo
Domov
Zdieľať
Diskusia