Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2013 o 17:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Odhalenie nového Wolfensteina!

TECH
Uložiť Uložené

Bethesda práve potvrdila vývoj novej časti hernej série Wolfenstein, ktorú dúfam netreba nikomu predstavovať. Tentokrát ponesie hra podnázov The New Order.

Odhalenie nového Wolfensteina!

Bethesda práve potvrdila vývoj novej časti hernej série Wolfenstein, ktorú dúfam netreba nikomu predstavovať. Tentokrát ponesie hra podnázov The New Order. Dostaneme sa do alternatívnej minulosti v roku 1960, keď nacistické Nemecko už dávno vyhralo 2. svetovú vojnu a terorizuje svet. Hra sa bude odohrávať v Európe. Vžijeme sa do kože B.J. Blazkowicza. Našou úlohou bude infiltrovať pevnosti, čeliť hordám nepriateľov a zaistiť superzbrane, ktorými nacisti ovládli svet.

Odhalenie nového Wolfensteina!

Wolfenstein: New Order vyvíja MachineGames. Štúdio bolo založené v roku 2009 zakladateľmi Starbreeze štúdia (Chronicles of Riddick) a následne odkúpené Bethesdou v roku 2010. Pokračovanie úspešnej série Wolfenstein by k nám malo doraziť na konci roka 2013 na súčasné, ale aj nové generácie konzol a PC. 


Domov
Zdieľať
Diskusia