Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 23. októbra 2024 o 17:00
Čas čítania 0:47
Magdalena Trajerová

Tyler, The Creator príde do Prahy. S novým albumom Chromakopia vystúpi v O2 Aréne už o pár mesiacov

Tyler, The Creator príde do Prahy. S novým albumom Chromakopia vystúpi v O2 Aréne už o pár mesiacov
Zdroj: Christopher Polk/Getty Images for NARAS
HUDBA RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Rapová superhviezda Tyler, The Creator oznámil jeho vystúpenie v Prahe v rámci turné Chromakopia The World Tour.

Talentovaný umelec, ktorý je aj producent a módny návrhár, vystúpi 9. mája 2025 v O2 Aréne. Turné má podporiť Tylerov nový štúdiový album Chromakopia. Po jeho ohromujúcom vystúpení na festivale Coachella očakávame, že pôjde o skutočne veľkolepú šou.

Odporúčané
Tyler, The Creator vydáva nový album. Chromakopia vyjde už o 2 týždne Tyler, The Creator vydáva nový album. Chromakopia vyjde už o 2 týždne 18. októbra 2024 o 11:10

Okrem Tylera, The Creatora sa na pódiu predstaví aj skvelý „predskokanský support“ v podobe rapera Lil Yachtyho a alternatívneho hip-hopového dua Paris Texas.

Tyler the Creator
Zdroj: Fource/propagační materiál

Vstupenky na podujatie budú k dispozícii od 31. októbra po registrácii v sieti Fource Friends, pričom verejný predaj sa začne o deň neskôr na platformách Ticketmaster a Ticketportal. Ceny vstupeniek sa pohybujú od 55 do 95 eur.

Nový album Chromakopia by mal vyjsť 28. októbra. Tyler naposledy vydal rozšírenú verziu jeho albumu z roku 2021 Call Me If You Get Lost začiatkom minulého roka.

Noid, prvý singel z albumu Chromakopia, predznamenáva náladu celého albumu. Dáva jasne najavo, že bezstarostné časy sú preč. Nervózny videoklip, v ktorom hosťuje herečka Ayo Edebiri, ukazuje odvrátenú stranu slávy a definuje temnotu, ktorú možno zažiť v centre pozornosti.

Tyler sa intenzívne angažuje aj vo svete módy, keďže práve na jar tohto roku stál za kolekciou pre módny dom Louis Vuitton. Výrazná vizuálna štylizácia jeho nahrávok je tak prirodzeným pokračovaním samotnej hudby.

Domov
Zdieľať
Diskusia