Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 21. októbra 2024 o 14:02
Čas čítania 0:36
Nina Miščíová

Petra Vlhová sa štartu Svetového pohára nezúčastní: „Chcem sa vrátiť v plnej sile,“ hovorí

ŠPORT PETRA VLHOVÁ ŠPORT ZIMNÉ ŠPORTY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenská lyžiarka vidí predpokladaný návrat v decembri tohto roka.

Populárna slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa nezúčastní úvodného podujatia Svetového pohára v rakúskom Söldene. Slávnostné podujatie sa uskutoční 26. októbra. 

„Celý november sa budem pripravovať doma a najskorší návrat vidíme v decembri. Kiežby som mohla štartovať už v Söldene,“ vyjadrila sa na tlačovej konferencií v Bratislave.

Zároveň dodala, že sa chce vrátiť v plnej sile. „Koleno je v dobrom stave, nemám žiadne limity a je to o tom, ako sa cítim na lyžiach a kondícii," uviedla Vlhová.

Úspešná slovenská lyžiarska má za sebou osem mesiacov bez lyží. Vlhová sa mesiace  zotavovala po nešťastnom páde, ku ktorému došlo v prvom kole obrovského slalomu v Jasnej. 

Ďalšie kolo Svetového pohára po Söldene sa uskutoční až 16. novembra v Levi, no ani toho sa slovenská lyžiarka nezúčastní. „Toto ma asi najviac mrzí. Bola by som veľmi rada, keby som tam bola, ale keďže to nejde, tak preteky budem sledovať z gauča s čajom v ruke," priznala Vlhová.

Petra Vlhová
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia