Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Čítaš článok:
Najhoršie české jedlá podľa turistov: Čo označili za najväčšiu žbrndu?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

7. miesto

Spomienky na školskú jedáleň? Rezance s makom si cestu k zahraničným turistom nenašli, medzi najhoršími jedlami si vyslúžili siedme miesto.

nudle s mákem
Zdroj: Billa/propagační materiál

6. miesto

Tzv. jidáše sú tradičné české veľkonočné pečivo, z kysnutého cesta sladeného medom. Pripravujú sa z múky, masla, žĺtkov, smotany, cukru, medu, droždia, soli, citrónovej kôry a niekedy aj muškátového orieška.

jidášky
Zdroj: Wikimedia/ volně k užití

5. miesto

Vianoce sa blížia a spolu s nimi aj špecialita českej kuchyne – tzv. hubový kuba. Vo svete toto jedlo patrí medzi najhoršie české pokrmy. Napíš nám do komentárov, či si ho na sviatočnom stole užívaš, alebo sa radšej pôstiš.

houbový kuba
Zdroj: Wiki Commons/Makovec/volně k užití
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Späť
Zdieľať
Diskusia