Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 17. októbra 2024 o 10:52
Čas čítania 0:35
Radka Klučárová

Plavkyňa, ktorú vykázali z olympijskej dediny, si založila účet na Onlyfans. Od fanúšikov si bude mesačne účtovať desiatky dolárov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Luana verejnosť zaujala svojím vzhľadom a mnohí ju titulovali za „najočarujúcejšiu plavkyňu celej olympiády“.

Paraguajská plavkyňa Luana Alonso sa na olympijských hrách v Paríži viac preslávila svojím výzorom a škandálom ako športovým výkonom. Svoju doposiaľ jedinú olympiádu zavŕšila výletom do Disneylandu a zapĺňala stránky novín po celom svete.

Známy zábavný park v Paríži totiž navštívila bez vedomia delegácie a olympijskú dedinu opustila bez jej povolenia. Trestom pre športovkyňu bolo vykázanie z olympijského areálu. Dvadsaťročná plavkyňa na OH súťažila v disciplíne 100 metrov motýlik, postúpiť z rozplavby sa jej nepodarilo. Neskôr ohlásila odchod z národného tímu a ukončenie športovej kariéry.

Luana verejnosť zaujala svojím vzhľadom a mnohí ju titulovali za „najočarujúcejšiu plavkyňu celej olympiády“. Bývalá športovkyňa neváhala, svoje prednosti využila naplno a založila si účet na OnlyFans. Na Instagrame ju aktuálne sleduje viac ako milión ľudí. 

„Vaša obľúbená bývalá plavkyňa. Sľubujem, že to neoľutujete. Zažijeme spolu veľa zábavy (v správach),“ odkázala Luana fanúšikom na Onlyfans. Za mesačné predplatné si pýta 35 dolárov. 

Luana Alonso
Zdroj: Instagram / @luanalonsom
Domov
Zdieľať
Diskusia