Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 19. októbra 2024 o 12:30
Čas čítania 6:01
Adriana Královičová

Influencer Peter Lackovič má stále tri práce: Chodí mi veľa spoluprác. Zatiaľ mi najviac zarába moja „robošská“ práca (Rozhovor)

Influencer Peter Lackovič má stále tri práce: Chodí mi veľa spoluprác. Zatiaľ mi najviac zarába moja „robošská“ práca (Rozhovor)
Zdroj: Adam Ondrejka/Refresher
OSOBNOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

„Chodí mi dosť ponúk na spolupráce. Rád by som však zostal pri mojej kreativite a mojom štýle. Nerád by som zrazu z môjho profilu urobil teleshopping,“ hovorí Peter Lackovič.

Peter Lackovič má na Instagrame 42,9-tisíc followerov. Pre Refresher povedal, že každé ráno vstáva o 6:00, ide do svojej normálnej „robotníckej“ práce a keď skončí, smeruje do fitka. Pracuje totiž aj ako osobný tréner.

Tam však jeho aktivity nekončia, pretože po príchode domov ešte nakrúca videá. „Ľudia ich majú radi preto, že sú autentické. Prídem domov, idem niečo navariť a rovno to aj natočím. Niekedy fanúšikom točím aj moje robotnícke obedy. Je to proste real. Chodím aj cvičiť, ale mám normálnu prácu a dám si niekedy aj ‚nezdravé‘ jedlo,“ hovorí Peter Lackovič. 

Keďže sa jeho Instagram rozbieha tým správnym smerom, mnohým ľuďom sa v hlave naskytne otázka, prečo neopustil svoje bežné zamestanie. Peter na tom vidí aj pozitívne stránky, no občas je to podľa jeho slov náročné. „Veď koho by to stále bavilo. Niekedy je toho naozaj moc. Napríklad, teraz je môj kolega na PN a ja som postavil sám šesť zdvihákov. Nemám čas sa poriadne najesť, do toho večer točím videá a potom fitko,“ dodáva. 

Odporúčané
Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) 18. októbra 2024 o 12:30

Čomu sa vlastne venuje a prečo sa stále nevzdal tradičnej práce? Z čoho má najväčší zdroj príjmu? Čo ho spája s Bergim? A ako sa skončil incident, keď ho niekto obvinil z napadnutia neznámeho muža na dedinskej diskotéke si prečítaš v rozhovore.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Lackovič (@peterlackovic)

Peter, každý deň chodíš do normálnej práce, trénuješ ľudí vo fitku a do toho natáčaš videá na Instagram. Ako to všetko stíhaš? 

Vstávam okolo 6:00, 7:30 mi začína pracovná doba a do 16:00  som v práci. Potom idem do fitka kde zase robím osobného trénera. Netrénujem každý deň, niekedy to tak bývalo a chodil som domov o 23:00. Už to nebolo dobre ani pre moju hlavu, tak som to musel zmeniť. Počas dňa si natáčam videá, hocičo, čo mi napadne. Aj keď sa večer vrátim domov a idem variť, tak si to tiež natočím.

Do telefónu ťukám do neskorého večera. Potom zase skoro ráno vstávam a tak dokola. 

Prednedávnom sa ti stala nepríjemná vec. Niekto ťa obvinil, že si zbil muža na dedinskej diskotéke. Vieš to nejako priblížiť?

V tej dedine som bol asi dvakrát v živote, kúpiť si pneumatiky.

Bol som jediný podozrivý. Prišiel som na políciu, ale policajti boli super. Ten, ktorý ma vypočúval chápal, že keby som niekomu zlomil kľúčnu kosť, mal by som asi nejaké zranenia na ruke aj ja. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či má rád svoje normálne zamestanie.
  • Prečo sa nevenuje len Instagramu.
  • Ako natáčanie vtipných videí berú jeho starší kolegovia, ktorí sa v nich niekedy objavia.
  • Či nejako ovplyvnil incident z dedinskej zábavy jeho prácu.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 168682 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Sleva 500 Kč při nákupu nad 1 250 Kč na lolipop.cz , Zľava 20 EUR pri nákupe nad 50 EUR na iSEXshop.sk alebo Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Späť
Zdieľať
Diskusia