Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 2. októbra 2024 o 15:21
Čas čítania 0:31
Radoslava Juračková

Hlavný zápas bratislavského Oktagonu zrušili. Pirát sa zranil a voči Vémolovi v odvete nenastúpi

ŠPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON OKTAGON MMA SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Organizácia zatiaľ neprezradila, či je v hre náhradník. Iný termín alebo zápas definitívne zrušili.

Už 9. novembra sa mal v bratislavskej Tipos Aréne uskutočniť očakávaný odvetný zápas medzi Karlosom Vémolom a Samuelom „Pirátom“ Krištofičom. Ako oznámila organizácia Oktagon na sociálnej sieti, zápas je zrušený pre Pirátovo vážne zranenie.

Bojovníci si svoje sily zmerali už v decembri minulého roka, kedy zápas skončil víťazstvom Krištofiča. Plánovaný novembrový zápas bol hlavnou udalosťou večera a fanúšikovia zo zrušenia zápasu neskrývajú sklamanie.

Niektorí v komentároch žiadajú o vrátenie peňazí, pretože si lístky kúpili len kvôli odvete. Iní organizáciu vyzývajú, aby udalosť zrušili úplne.

V popise príspevku Oktagon nešpecifikoval, či je nádej nájsť náhradný termín. „Je to teraz ešte asi skoro hovoriť, pretože musíme presne zistiť, ako je na tom to zranenie. Rád by som povedal viac, ale momentálne nemáme ďalšie informácie, riešime to,“ povedal vo veci promotér Neruda pre Šport.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia