Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 2. októbra 2024 o 10:24
Čas čítania 1:00
Karolína Uličná

Koniec slovenskej futbalovej legendy? Vladimír Weiss ml. zrejme odohral svoj posledný zápas. Guardiola by ho bral do tímu

ŠPORT FUTBAL MANCHESTER CITY ŠK SLOVAN BRATISLAVA VLADIMÍR WEISS ST.
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

ŠK Slovan Bratislava sa 1. októbra postavil na Tehelnom poli proti legendám z Manchester City.

Na Národnom futbalovom štadióne sa včera odohral zápas, ktorý sa tak často nevidí. ŠK Slovan Bratislava si zahral proti legendárnemu klubu Manchester City. Hoci sme prehrali 0:4, emócie po zápase zostali nielen u fanúšikov, ale aj u hráčov.

Je pravdepodobné, že práve tento zápas ukončil kariéru slovenskej legendy Vladimíra Weissa. Celý zápas bol preňho špeciálny. Na ihrisku hral totižto proti svojmu materskému klubu.

K jeho kariére sa vyjadril aj samotný tréner Manchestru, Pep Guardiola: „Keby som si zo Slovana mohol do City vziať jedného hráča, okamžite by som podpísal jeho.“ Weiss bol na trávniku 63 minút a viacerí si myslia, že to boli jeho posledné minúty v profesionálnej kariére.

ŠK Slovan Bratislava
Zdroj: FOTO TASR - Jakub Kotian

„Vladko sa vyjadrí sám, povie vám ostatné veci, nechcem to teraz veľmi rozvíjať. Ale skôr áno ako nie. Prepáčte, som dojatý a unavený zároveň,“ povedal jeho otec, ktorý je zároveň aj trénerom ŠK Slovan Bratislava.

„Som jeho tréner, jeho otec a je mi ťažko. Na zápas sa tešil, samozrejme, veď v City vyrastal, prežil mladosť, stal sa tam z neho dospelý muž. Bolo to ťažké, ale krásne obdobie. Dnešok si užil, hral proti svojim,“ dodal.

Odporúčané
Hviezdy Manchestru City, ktoré sa dnes postavia proti Slovanu: matematický génius, rybár či farmár s platom 400-tisíc týždenne Hviezdy Manchestru City, ktoré sa dnes postavia proti Slovanu: matematický génius, rybár či farmár s platom 400-tisíc týždenne 1. októbra 2024 o 12:30

Weiss ml. opakovane potvrdil, že sezóna 2024/25 bude jeho poslednou. K ukončeniu jeho kariéry sa vyjadril aj Guardiola. „Poznám ho ešte z Kataru. Rozprávali sme sa a dnes to bol jeho posledný zápas, viem to. Pozval som ho k nám, na návštevu, pozrieť Manchester. Boli by sme veľmi radi, ak by sa stal súčasťou klubu. Pýtal som sa ho, čo bude ďalej, odvetil – možno trénerská kariéra? Uvidíme,“ prezradil informácie tréner.

Domov
Zdieľať
Diskusia