Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 25. septembra 2024 o 12:21
Čas čítania 1:34
Jela Vážanová

Fanúšik Jakea Paula počas stretnutia v Prahe omdlel, museli ho previezť do nemocnice. Marianek opäť čelí vlne kritiky

OSOBNOSTI ČESKO INFLUENCERI JAKE PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Česko-americký youtuber Jon Marianek nedávno usporiadal v Prahe stretnutie s Jakeom Paulom a ich fanúšikmi, ktoré mnohí účastníci skritizovali za zlú organizáciu. Novým „vyjadrením“ si však veľmi nepomohol.

Stretnutie s youtubermi sa uskutočnilo v Prahe v Riegerových sadoch. Počas podujatia fanúšikom rozdávali peniaze, autá a vystúpil aj Rytmus, ktorý zarapoval Cigánsky sen. Veľkolepá akcia čelila však aj množstvu kritiky. Niektorí návštevníci sa sťažovali na dlhé čakanie, chaos, nepremyslený program a ľudia s VIP vstupenkami kritizovali nedostatok jedla alebo nápojov či chaotickú organizáciu.

Po vyše mesiaci preto Jon Marianek zverejnil video s názvom „Moje vyjadrenie k akcii v Prahe“. Mnohí čakali ospravedlnenie, no video je skôr len akési aftermovie z celého meet-upu.

Zachytáva, ako sa fanúšikovia stretnutia s Jonom Mariankom a Jakeom Paulom nemohli dočkať. Prví verní fanúšikovia ich v merchi čakali už na letisku a priniesli im aj chlieb, kvôli ich obľúbenému českému slovu „chleba“, ktoré často vo videách opakujú.

Jon Marianek
Zdroj: YouTube (Jon Marianek)

Pred meet-upom si ešte Mariankova crew užívala prehliadku Prahy. Boli aj na výletnej plavbe po Vltave, kde jeden z ich tímu skočil z mosta do rieky. Neskôr si na lodi Jake Paul vychutnal aj české pivo a priznal, že je najlepšie, aké kedy pil.

Hoci meet-up mal oficiálne začať o 17:00, influenceri dorazili až o dve hodiny neskôr. Marianek vo videu vysvetlil, že ich v luxusnom Four Seasons Hotel, kde boli ubytovaní, zdržali fanúšikovia. Nejakí z nich si vraj v prestížnom hoteli kúpili izbu, aby sa mohli dostať k svojim idolom. 

Odporúčané
Jon Marianek zorganizoval ďalšie stretnutie s fanúšikmi v Brne. Po kritizovanej pražskej akcii bolo tentokrát už zadarmo Jon Marianek zorganizoval ďalšie stretnutie s fanúšikmi v Brne. Po kritizovanej pražskej akcii bolo tentokrát už zadarmo 27. augusta 2024 o 12:16

Medzi nimi bol jeden nadšenec, ktorý pri stretnutí s Jakeom Paulom dvakrát omdlel, čo youtuber spočiatku považoval za herecký výkon. Keď sa mu však pretáčali oči, uvedomili si, že situácia je vážna. Hotel musel privolať sanitku, zatiaľ čo influenceri čakali v aute. Chlapec bol nakoniec v poriadku a zdravotníci požiadali youtuberov, aby navštívili chlapca v nemocnici a odfotili sa s ním.

Jon Marianek
Zdroj: YouTube (Jon Marianek)

Na konci videa Jon Marianek poďakoval svojim fanúšikom a zdôraznil, že takéto stretnutie Česko ešte nezažilo. S hrdosťou poznamenal, že na meet-upy ostatných youtuberov nikto nechodí v takých počtoch. Marianek zároveň dodal, že pred týmto stretnutím nikdy nevystupoval pred takým veľkým publikom, ale chcel prekročiť svoju komfortnú zónu a zorganizovať niečo výnimočné​.

Video sa však nestretlo s pozitívnymi reakciami. V komentárovej sekcii prevláda kritika od nahnevaných návštevníkov a fanúšikov Jona Marianka, ktorí sa pýtajú, kde je to spomínané vyjadrenie, o ktorom hovorí v názve videa. „Kde je vyjadrenie? VIP, fake tesla, rytmus polovica skladby, nič nebolo vidieť. No asi nič...“ napísal jeden z používateľov. „Vyjadrenie je, že vás má v p**i. Zrušte mu odber, nič iné ho aj tak nezaujíma,“ uviedol ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia