Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
27. augusta 2024 o 12:16
Čas čítania 0:59
Veronika Ábelová

Jon Marianek zorganizoval ďalšie stretnutie s fanúšikmi v Brne. Po kritizovanej pražskej akcii bolo tentokrát už zadarmo

Jon Marianek zorganizoval ďalšie stretnutie s fanúšikmi v Brne. Po kritizovanej pražskej akcii bolo tentokrát už zadarmo
OSOBNOSTI BRNO ČESKO INFLUENCERI JAKE PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Vstup bol voľný a fanúšikovia si mohli kúpiť merch priamo na mieste.

Na rozdiel od podujatia v Prahe tentoraz fanúšikovia za stretnutie s Jonom Mariankom nemuseli platiť. To však vyvolalo negatívne reakcie. „Takže za stretnutie s tebou v Prahe musím platiť a teraz sa s tebou mohli ľudia v Brne stretnúť zadarmo? To je naozaj extrémny výsmech, Jon,“ napísal jeden z jeho fanúšikov.

Odporúčané
Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) 1. novembra 2023 o 16:30

Youtuber a manažér svetovej hviezdy Jakea Paula – Jon Marianek nedávno oslávil 26. narodeniny a dostal vysnívaný darček. Jeho youtubový kanál získal v deň jeho narodenín milión odberateľov. Svojim fanúšikom zaň poďakoval na svojom Instagrame.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Jon Mariánek (@jonmarianek69)

„Ďakujem všetkým, ktorí ma sledujú pre inšpiráciu, pre Ameriku, pre Abby aj kvôli tomu, aby ste ma hejtovali. Mám vás všetkých rád,“ napísal k narodeninovej fotografii so svojou mamou. Okrem gratulácií však dostal aj negatívne komentáre o svojej nevydarenej pražskej akcii. Mnohí fanúšikovia ju považujú za podvod.

Vraj bola chaotická, zle zorganizovaná, bez poriadneho programu, pričom niektorí návštevníci sa sťažovali aj na extrémne dlhé čakanie, neskoré otvorenie brán a na nedostatočný VIP sektor, z ktorého mali údajne ešte horší výhľad ako z klasického. Marianek sa k tomu zatiaľ nevyjadril.

„Gratulujem k získaniu milióna odberateľov a pogratulujem ti ešte raz, keď nájdeš gule na komentovanie svojho podvodu,“ objavilo sa pod príspevkom.

Okrem predražených vstupeniek sa fanúšikovia v Prahe na podujatí stretli aj s nedostatkom jedla a pitia. Okrem toho sa návštevníci s VIP vstupenkami nemohli dostať k Mariankovi ani k Jakeovi Paulovi, na podujatie sa totižto dostavili až o dve hodiny neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia