Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 10:36
Čas čítania 0:38
Radoslava Juračková

Lietadlo plné turistov museli núdzovo evakuovať. Jednému z cestujúcich vybuchol vape

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO LIETADLO VAPOVANIE
Uložiť Uložené

236 pasažierov muselo lietadlo okamžite opustiť. Na palube vládla panika.

Turistov, ktorí smerovali lietadlom z Kréty do Londýna, prekvapila nečakaná evakuácia. Krátko pred pristávaním počuli pukanie a cítili dym. Ako píše denník Independent, v lietadle nastala panika, pretože si pasažieri mysleli, že sa jedná o výbuch bomby. V skutočnosti však jednému z cestujúcich vybuchol vape. Incident sa stal v Airbuse A321, ktorý patrí spoločnosti EasyJet.

Podľa príslušných orgánov nastal výbuch v taške jedného z cestujúcich. Spôsobila ho elektronická cigareta, ktorá bola v tesnej blízkosti power banky. Mohli za to pravdepodobne výpary z vapeu.

Kvôli výbuchu všetkých 236 cestujúcich evakuovali z lietadla na nafukovacích šmykľavkách. Podľa dostupných informácií sa nikomu nič nestalo. Tí, ktorí boli na palube lietadla, situáciu pre Storyful opisujú ako stresujúcu a dramatickú. V uličke údajne začala pobehovať žena s taškou, z ktorej išiel dym.

@nypost

Dramatic videos show plane passengers racing to escape down emergency slides after a vape exploded in a carry-on bag. Find out more at the link in our bio.

♬ original sound - New York Post | News

Domov
Zdieľať
Diskusia