Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2024 o 14:20
Čas čítania 0:40
Magdalena Trajerová

Z veľkolepého zápasu MMA nič nebude. McGregor sa v klietke s Chandlerom nestretne

Z veľkolepého zápasu MMA nič nebude. McGregor sa v klietke s Chandlerom nestretne
ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dlho očakávaný zápas medzi Conorom McGregorom a Michaelom Chandlerom zrušili. Chandlera už čakanie unavilo.

Šéf UFC Dan White v podcaste Spinning Backfist oznámil, že Chandler nebude McGregorovým súperom. Informoval o tom portál Top-fight. Na dlho očakávanom zápase medzi hviezdami MMA pracovali približne dva roky. Conor McGregor sa mal po dlhej prestávke vrátiť do UFC. Svoj návrat sa chystal osláviť práve týmto zápasom.

„Chandler povedal, že je unavený z čakania, chce zápas. A my mu ho dáme,“ povedal White. Bojovník známy svojím agresívnym štýlom sa na súboj s Írom McGregorom pripravuje už dlhší čas. V dôsledku toho bol aj terčom posmeškov fanúšikov, ktorí mu vyčítali, že čaká na niekoho, kto sa možno vôbec nevráti. Chandler vždy tvrdil, že pevne verí v McGregorov návrat, ale zrejme aj jemu došla trpezlivosť.

White potvrdil, že McGregor sa vráti v prvom štvrťroku budúceho roka, ale kto bude jeho prvým súperom, nie je známe. Špekuluje sa o menách Nate Diaz alebo Jorge Masvidal, ktorí tvrdia, že by sa tiež radi vrátili do UFC. Rovnako aj Justin Gaethje. Vylúčený nie je ani Dustin Poirier, ktorý sa pomaly pripravuje na svoj posledný zápas.

conor mcgregor
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
Domov
Zdieľať
Diskusia