Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2024 o 15:19
Čas čítania 1:05
Jela Vážanová

Vyšiel oficiálny trailer na Lóve 2. Vo filme si zahral aj Separ

FILMY A SERIÁLY LÓVE 2
Uložiť Uložené

V roku 2011 sa Lóve stal najnavštevovanejším domácim filmom v slovenských kinách, teraz prichádza pokračovanie.

Slovenský režisér Jakub Kroner prináša po trinástich rokoch voľné pokračovanie kultového filmu Lóve. Oficiálny trailer ukazuje, že fanúšikovia sa môžu tešiť na napínavý príbeh plný intríg, akcie a exotiky.  

Vo filme Lóve 2 sa hlavný hrdina Maťo ocitá v neľútostnom boji o moc a peniaze, pričom sa musí vyrovnať aj s tieňmi svojej minulosti. V jeho svete láska veci len komplikuje a „lóve“ sú to, čo vládne všetkému. Túto postavu stvárnil Michal Nemtuda, ktorý sa na hlavnú rolu pripravoval tri roky: „Každú voľnú chvíľu popri práci som bol na tréningu, učil som sa zápasiť, narábať so zbraňami, prísne som upravil stravu, žiadny alkohol... Bol to tvrdý režim, musel som si stále opakovať, prečo to robím. Ale keď som videl, čo sme natočili, som hrdý, stálo to za to.”

Lóve 2Lóve 2Lóve 2Lóve 2
Zobraziť galériu
(13)

Film sa posunul vo svojich postavách, do iného žánru, ale aj na iné miesto. Veľká časť natáčania prebiehala v exotickom Thajsku, čo prinieslo veľké výzvy pre celý kreatívny tím. Režisér a scenárista Jakub Kroner sa tiež vyjadril, že tvorbu filmu skomplikovala aj pandémia. 

Odporúčané
Michal Nemtuda točil v Thajsku film Lóve 2: Pri niektorých scénach budete mať pocit, že sledujete hollywoodsky film (Rozhovor) Michal Nemtuda točil v Thajsku film Lóve 2: Pri niektorých scénach budete mať pocit, že sledujete hollywoodsky film (Rozhovor) 2. augusta 2024 o 9:30

Scenár sme viackrát prepisovali, nespočetnekrát sa nám menili plány, ale v konečnom dôsledku si myslím, že filmu to prospelo, postupne vyzrieval. Uvidíme, čo nám povedia diváci teraz.“

Film sa môže pochváliť nielen kvalitným slovenským hereckým obsadením ako Kristína Svarinská, Jakub Gogál a Dušan Cinkota, ale aj medzinárodným obsadením Bella Boonsang a Beam Saranyoo Prachakit. Zahrá si v ňom aj celosvetovo známy kaskadér a bojový choreograf Vladimír Furdík, ktorý je známy z Game of Thrones či Witchera. Opäť na plátne uvidíme Tinu a filmový debut bude mať aj slovenský raper Separ.

V kinách sa na Lóve 2 môžeš tešiť už 24. októbra 2024. 
 

Domov
Zdieľať
Diskusia