Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Domov

Lóve 2

Buď informovaný hneď ako sa objaví článok s týmto klúčovým slovom.
Zadaj svoj mail a dostaneš upozornenie.
Články témy
Najnovšie
Najčítanejšie
Kristína Svarinská: Romantických hrdiniek už mám dosť, je čas posunúť sa ďalej. Lóve 2 bude intenzívna akčná nálož (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Kristína Svarinská: Romantických hrdiniek už mám dosť, je čas posunúť sa ďalej. Lóve 2 bude intenzívna akčná nálož (Rozhovor)
13. 10. 2024 12:30
Jedna z najznámejších slovenských herečiek odhalila, aké bolo nakrúcanie akčného trileru Lóve 2, ktorý príde do kín 24. októbra.
Lóve 2 čoskoro dorazí do kín. Titulnú pieseň k dlhoočakávanému akčnému thrilleru naspievala Tina
Lóve 2 čoskoro dorazí do kín. Titulnú pieseň k dlhoočakávanému akčnému thrilleru naspievala Tina
12. 10. 2024 8:45
Refresher ťa pozýva na premiéru očakávaného filmu.
Vyšiel oficiálny trailer na Lóve 2. Vo filme si zahral aj Separ
5. 9. 2024 15:19
V roku 2011 sa Lóve stal najnavštevovanejším domácim filmom v slovenských kinách, teraz prichádza pokračovanie.
Michal Nemtuda točil v Thajsku film Lóve 2: Pri niektorých scénach budete mať pocit, že sledujete hollywoodsky film (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Michal Nemtuda točil v Thajsku film Lóve 2: Pri niektorých scénach budete mať pocit, že sledujete hollywoodsky film (Rozhovor)
2. 8. 2024 9:30
Ako náročné bolo nakrúcanie očakávaného filmu Lóve 2, vďaka čomu si totálne zamiloval Thajsko a prečo mu v nigérijskom Lagose išlo o život?
Lóve 2 ponúka krvavé akčné scény ako z amerických trhákov. V novom teaseri vidíme Separa, Tinu aj hviezdu z Game of Thrones
Lóve 2 ponúka krvavé akčné scény ako z amerických trhákov. V novom teaseri vidíme Separa, Tinu aj hviezdu z Game of Thrones
2. 7. 2024 13:43
Pozeráme sa na slovenskú verziu Johna Wicka?
Režisér Jakub Kroner o filme Miki: Nemám pocit, že by sa u nás niekto snažil vyrozprávať film o mafii z pohľadu mafie (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Režisér Jakub Kroner o filme Miki: Nemám pocit, že by sa u nás niekto snažil vyrozprávať film o mafii z pohľadu mafie (Rozhovor)
30. 4. 2023 16:30
Patrí medzi najtalentovanejších formalistov na Slovensku a stále skúša čoraz väčšie výzvy.
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor)
refresher+
Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor)
17. 3. 2023 14:30
Čo a kde momentálne nakrúca? Čaká ho čoskoro ďalší veľký hollywoodsky projekt? Uvidíme ho znova v úlohe Night Kinga?
Slovenskí filmári natáčajú Lóve 2. Medzi hercami uvidíme aj svetoznámeho herca z Game of Thrones
Slovenskí filmári natáčajú Lóve 2. Medzi hercami uvidíme aj svetoznámeho herca z Game of Thrones
3. 2. 2023 11:03
Filmári nakrúcali film nielen na Slovensku, ale aj v Thajsku.
5. 9. 2024 15:19
V roku 2011 sa Lóve stal najnavštevovanejším domácim filmom v slovenských kinách, teraz prichádza pokračovanie.
12. 10. 2024 8:45
Refresher ťa pozýva na premiéru očakávaného filmu.
2. 7. 2024 13:43
Pozeráme sa na slovenskú verziu Johna Wicka?
refresher+
Odporúčané
13. 10. 2024 12:30
Jedna z najznámejších slovenských herečiek odhalila, aké bolo nakrúcanie akčného trileru Lóve 2, ktorý príde do kín 24. októbra.
3. 2. 2023 11:03
Filmári nakrúcali film nielen na Slovensku, ale aj v Thajsku.
refresher+
Odporúčané
30. 4. 2023 16:30
Patrí medzi najtalentovanejších formalistov na Slovensku a stále skúša čoraz väčšie výzvy.
refresher+
Odporúčané
17. 3. 2023 14:30
Čo a kde momentálne nakrúca? Čaká ho čoskoro ďalší veľký hollywoodsky projekt? Uvidíme ho znova v úlohe Night Kinga?