Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2024 o 17:04
Čas čítania 0:34
Jela Vážanová

Tvorcovia pokračovania Pána prsteňov oslovili Iana McKellena, aby si opäť zahral Gandalfa. „Mali by si pohnúť,“ odkazuje herec

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV
Uložiť Uložené

85-ročný herec by rád opäť stvárnil čarodejníka Gandalfa v pokračovaní Pána prsteňov od Andyho Serkisa.

Jedna z najúspešnejších fantasy ság sa dočká v roku 2026 pokračovania. Vrátiť by sa pritom mohla aj jedna z najobľúbenejších postáv. Ian McKellen, ktorý hral v trilógii Pána prsteňov Gandalfa, dostal ponuku opäť stvárniť rolu mocného čarodejníka.

„Práve mi bolo povedané, že budú ďalšie filmy, Gandalf bude zapojený a dúfajú, že ho budem hrať,“ povedal McKellen pre The Big Issue„Kedy? Neviem. Aký je scenár? Ešte to nie je napísané. Takže by si mali pohnúť!“ odkázal 85-ročný herec.

Odporúčané
Pán prsteňov sa vracia! Poznáme detaily nových filmov: uvidíme ich už o dva roky, zahrá si aj starý známy herec Pán prsteňov sa vracia! Poznáme detaily nových filmov: uvidíme ich už o dva roky, zahrá si aj starý známy herec 10. mája 2024 o 12:42

Všetko, o čom musíme rozhodnúť, je, čo urobíme s časom, ktorý nám je daný,“ povedal Gandalf Frodovi v prvej časti trilógie. A herec McKellen sa rozhodol využiť svoj čas naplno.

V 85 rokoch stále aktívne hrá a plánuje v tom aj pokračovať ihneď po tom, ako sa zotaví zo zranenia, ktoré sa mu stalo v londýnskom divadle. Počas predstavenia Player Kings spadol z pódia a zlomil si zápästie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia