Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2024 o 17:24
Čas čítania 2:19
Karolína Uličná

Bývalá misska, surfista či stolná tenistka. Toto sú účastníci novej série Love Islandu

ZAUJÍMAVOSTI LOVE ISLAND REALITY ŠOU TELEVÍZIA MARKÍZA VZŤAHY
Uložiť Uložené

Štvrtá séria Love Islandu štartuje už 2. septembra.

Horúca reality show plná zábavy, slnka, romantiky a hľadania lásky v raji štartuje na Voyo už budúci týždeň. Štvrtá séria sa nakrúcala na luxusnej vile na ostrove Gran Canaria. Noví súťažiaci sú pripravení nájsť lásku svojho života v exotickom prostredí. Poďme si ich predstaviť.

Tadeáš 

27-ročný Tadeáš je majiteľ rodinného e-shopu, ktorý prevzal po otcovi. Je vždy pozitívne naladený a obľubuje aj čierny humor. Má jasné preferencie, páčia sa mu brunetky s veľkými očami. Sex na jednu noc ani krátkodobé vzťahy ho vôbec nelákajú.

Tadeáš Love Island
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Tomáš 

Sales manažér Tomáš má 27 rokov a pochádza zo Slovenska, no žije v Lisabone. Tento surfista sa sústredí najmä na svoj kariérny a osobný rozvoj. Tomáš sám seba nepovažuje sa za dominantného lovca, ale skôr za pohodového chlapa. Jeho cieľom je budovať vzťahy, a to aj tie priateľské.

Tomáš Love Island
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Erik

Milovník street workoutu Erik žije v Londýne, kde sa venuje krypto tradingu. 24-ročný romantik má však problém rozprávať o svojich pocitoch. Vyrastal len so svojou mamou a starou mamou, ktoré sú kľúčovými ženami jeho života, čo rozhodne ovplyvnilo aj jeho vzťah k ženám.

Love Island Erik
Zdroj: TV Markíza/Love Island

Dušan

33-ročný Nitriančan Dušan je úspešný muž, ktorý už vie, čo od života chce. Už na prvý pohľad je to alfa samec, ktorý aj vzhľadom na svoj vek vie, čo od partnerky chce. Je veľmi empatický a citlivý. Dušan je „kľuďas“, zameriava sa na sebarozvoj, je vyrovnaný a vodcovský typ. Na Love Island ide za novými zážitkami. 

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Pavel 

Najmladší z mužov má len 23 rokov. Fitness tréner z Chomutova si v živote prešiel obrovskou premenou. Od zádumčivého chlapca, ktorý sa bál osloviť dievča, sa dostal až do fázy muža s božskou postavou, pre ktorého je účasť v Love Islande splneným snom.

Odporúčané
Týždeň som všetkým tykala: Hanbu cítim dodnes. Niektorí si tykanie ani nevšimli, veterinárka po mne sipela (Reportáž) Týždeň som všetkým tykala: Hanbu cítim dodnes. Niektorí si tykanie ani nevšimli, veterinárka po mne sipela (Reportáž) 15. septembra 2024 o 12:30

Kedysi mal problémy so sebaúctou a dni trávil hraním počítačových hier. Potom sa dostal k posilňovaniu a jeho sebavedomie sa razom zvýšilo. Keďže má problémy so zoznamovaním, svoju účasť v šou berie ako veľkú výzvu a príležitosť naučiť lepšie komunikovať so ženami.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia