Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Bývalá misska, surfista či stolná tenistka. Toto sú účastníci novej série Love Islandu

Kristi 

Kristi má 24 rokov a je vždy pozitívne naladená. Jej nákazlivý smiech dostane každého. Je najvyššou z tohtoročných srdiečok, no rozhodne sa na nikoho nebude pozerať zhora. V roku 2020 sa zúčastnila súťaže Miss Slovensko a umiestnila sa na treťom mieste. Je milovníčkou módy, športu a jej snom je spustiť vlastnú značku plaviek a otvoriť si bistro.

 Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Kerol 

Najstaršia z účastníčok Kerol je alfa samica tejto sezóny Love Islandu, ktorá neváha a kedykoľvek rada využíva svoj sexepíl. Temperamentná asistentka je dominantnej povahy a ide si za tým, čo chce dosiahnuť. Kerol je profesionálna hráčka stolného tenisu.

 Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Viky 

Mladučká 22-ročná trénerka tenisu Viky vyštudovala psychológiu v USA, kde zostala žiť a pracovať. Je veľmi ambiciózna, ide si tvrdo za svojim cieľom. Viky je skutočne neodolateľná a priťahujú ju „zlí chlapci“. Svoju účasť v šou Love Island vníma ako veľkú skúsenosť, no predovšetkým by na ostrove chcela nájsť pravú lásku. 

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Terez 

Sebavedomá, koketná aj drzá. Aj taká je 26-ročná modelka z Prahy. Na instagrame si vybudovala silnú základňu, už teraz ju sleduje viac ako 100-tisíc užívateľov. Terez je silná osobnosť, ktorá mnohých dráždi, ale často môže za vážnou tvárou len ukrývať svoje skutočné pocity. 

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island

Anet 

Nesmelá 24-ročná Anet presne vie, ako svoju atraktivitu využiť, aby získala, čo chce. Očarujúca predajkyňa áut z Jihlavy zároveň neznáša dievčatá, ktoré chcú byť stredobodom pozornosti a nebojí sa im to dať pocítiť a povedať, čo sa jej nepáči, priamo do očí. Doposiaľ mala dva vážne vzťahy, teraz je už vyše roka single. Rada trávi čas so svojimi priateľmi, miluje drinky a párty. Závistlivé pohľady ostatných dievčat rozhodne potešia jej ego.

Love Island
Zdroj: TV Markíza/ Love Island
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia