Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Jakub Jablonský mal nehodu. Z auta mu zletel strešný stan a zranil motorkára v protismere, prevážal ho vrtuľník

Herec Jakub Jablonský mal po ceste na festival Grape dopravnú nehodu. Podľa informácií Nového Času šoféroval auto, z ktorého vyletel strešný stan do protismeru a zranil motorkára. Incident sa stal na rýchlostnej ceste D1. To, že sa incident stal, potvrdil aj Jablonský.

Ako píše denník, herec bezprostredne po nehode vyhľadal najbližší výjazd, otočil sa a smeroval za zraneným motorkárom. „Motorkár bol po náraze stanu zranený, snažili sme sa mu pomôcť. Jablonský bol v šoku a po príchode polície spolupracoval,“povedal svedok nehody.

Jablonský vraj na motorkára myslí každý deň

V deň festivalu Polícia Slovenskej republiky o nehode informovala na sociálnej sieti. V tom čase však ešte nebolo známe, že nehodu zapríčinil práve herec. Zranenia motocyklistu si vyžiadali prevoz do nemocnice.

Podľa informácií Nového Času tam mal stráviť tri noci a neskôr ho prepustili do domácej starostlivosti. Vraj utrpel otras mozgu a viaceré zlomeniny, ktoré bližšie nešpecifikovali. Vo veci sa vyjadrila hovorkyňa KR PZ Silvia Šimková a povedala, že stále prebieha objasňovanie.

Odporúčané
Počet obetí na slovenských cestách sa zvýšil o 9 percent. Toto sú najčastejšie príčiny nehôd Počet obetí na slovenských cestách sa zvýšil o 9 percent. Toto sú najčastejšie príčiny nehôd 14. júna 2024 o 10:00

Udalosť z 9. 8. je veľmi nešťastná a je mi ľúto, čo sa stalo. Situácia sa však nedala predvídať ani ovplyvniť. Verím v čo najskoršie uzdravenie zraneného motorkára a každý deň na neho myslím,“ povedal herec pre portál.

Jablonský mal byť na festivale pracovne. Už na júlovej Pohode sobášil páry na Námestí lásky, ktoré zastrešuje Kofola. Rovnaký job mal aj na Grape, no pre nehodu neprišiel. Nahradil ho preto mladý markizácky herec Juraj Kočí.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia