Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Slovenská sporiteľňa.
14. augusta 2024 o 17:30
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

„Najhoršie rande bolo, keď neprišla a blokla si ma.“ Oski Barami, Patra Bene a ADONXS v CLOSE FRIENDS

ROZHOVORY
Uložiť Uložené

Trojica sa s nami podelila o pikošky zo svojich životov.

V najnovšej časti Close Friends nám na osobné otázky odpovedala trojica Oski Barami, Patra Bene a Adam Pavlovčin alias ADONXS. Spoločne si zaspomínali na svoje najbizarnejšie rande. Oski priznal, že najhoršie rande prebehlo bez prítomnosti druhej osoby. „Sedel som tam asi hodinu, ale ani mi nedala vedieť. Doma som potom zistil, že aj na Instagrame si ma blokla,“ podelil sa o svoj zážitok Oski.

Aké red flags si Patra všíma na ostatných, prečo sa Oski nezhodol s Adamom v názoroch na Londýn a kto je Adamov najväčší zahraničný crush? Aj to sa dozvieš vo videu.

Našich hostí sme sa opýtali aj na to, ako si spomínajú na svoju prvú brigádu. Oski brigádoval v sklade, kde si zarobil 5,5 €/hod. ADONXS mesiac pracoval v bistre, kde zarobil ešte menej ako Oski.

Patra Bene si zo svojej prvej brigády nepriniesla ani euro, avšak dodnes na ňu so smiechom spomína. „Bola to vôbec brigáda? Teraz, keď počúvam všetky tie kriminálne podcasty, tak som rada, že tu vôbec sedím,“ zamyslela sa.

Brigáda, na ktorú nezabudneš

Hudobník ADONXS už svoju brigádničku pozná. Prvou vyžrebovanou je Adela G., ktorá sa už tento víkend premení na Fashion merch explorerku na festivale Lovestream. 

A čo ty? Ak si stále hľadáš dobrý job, vyskúšaj platformu partytimejob.sk, ktorú pre študentov priniesla Slovenská sporiteľňa. Medzi inzerátmi nájdeš ešte dve pracovné ponuky, o ktoré je fakt záujem, a to brigády uvedených influencerov.

Na prihlášky stále čaká Patrabene do svojho Inspiary a s Oskim budeš tvoriť content na Instagrame.

Do súťaže sa zapojíš jednoducho so svojím študentským účtom v Slovenskej sporiteľni. Ak ho nemáš, otvoríš si ho do 10 minút mobilom cez apku George.

Čo musíš urobiť?
  • Do súťaže sa môžeš prihlásiť so študentským účtom v Slovenskej sporiteľni. Ak ho nemáš, otvor si ho online cez apku George, potrvá to iba niekoľko minút.
  • Na webe partytimejob.sk si potom vyber brigádu u influencera, ktorá ťa najviac oslovila.
  • Na brigádu k k Oskimu sa môžeš stále prihlásiť do 18. augusta. Patrabene počká na tvoju prihlášku až do 25. augusta.
  • Mená výhercov sa dozvieš vždy na ďalší pracovný deň.

U všetkých influencerov pôjde o jednodňovú brigádu s odmenou 100 eur. 

Ďalšie eurá na účte môžeš získať, keď budeš študentský účet odporúčať kamošom. Získaš tak 30 eur za každého, kto si otvorí účet cez tvoj pozývací odkaz a splní podmienky. Takýmto spôsobom môžeš získať bonus až do výšky 300 eur.

otvor si účet cez mobil a získaj bonus
Domov
Zdieľať
Diskusia