Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2024 o 14:39
Čas čítania 0:58
Karolína Uličná

Čech tvrdí, že tím Travisa Scotta ho obral o tisícky eur. Zaplatil si za osobné stretnutie, no nik neprišiel

OSOBNOSTI PRAHA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Okrem toho ho zaviezli na afterparty do klubu, v ktorom Travis ani nevystupoval.

Travis Scott mal 18. júna koncert v Prahe. V rámci jeho aktuálneho turné UTOPIA – Circus Maximus Tour vystúpil v pražskej O2 Aréne. Český tiktoker známy ako Zdeno, Balenciaga Don sa podelil o bizarný incident. Travisov tím ho vraj obral o tritisíc eur.

Zdeno si totiž zaplatil za VIP vstup do backstageu, ktorý bol údajne dostupný iba pre šiestich ľudí, a sľúbili mu dokonca aj stretnutie so samotným raperom. „Po koncerte nás mali odviesť do zákulisia a zrazu som videl, že nás nie je šesť, ale asi štyridsať. Po chvíli čakania nám všetkým povedali, že sa tam jednoducho nedostaneme,“ rozprával Zdeno vo videu na Tiktoku.

Odovzdať museli všetky veci vrátane telefónu a raperov tím nechal celú skupinu hodinu čakať. Podľa Zdenových slov sa tam občas mihol Travisov manažér. Nakoniec sa však žiaden backstage nekonal a pre „VIP ľudí“ prišli šoféri, aby ich odviezli do SaSaZu na afterparty. Ani tam sa však Travis neobjavil. Po koncerte mal totiž americký raper afterku v známom pražskom klube Duplex.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá oáza pokoja na okraji Prahy. Záhradná chata stála majiteľov približne 40-tisíc eur    FOTO: Takto vyzerá oáza pokoja na okraji Prahy. Záhradná chata stála majiteľov približne 40-tisíc eur 18. júla 2024 o 10:30

Fanúšik Zdeno sa preto rozhodol požiadať o vrátenie peňazí, obáva sa však, že mu 80-tisíc českých korún (v prepočte viac ako tritisíc eur) jednoducho nevrátia. Aj ďalší fanúšikovia v komentároch tvrdia, že sa na tím okolo Travisa hnevajú práve preto, že si na afterparty vybral iný podnik ako ten, ktorý bol spočiatku dohodnutý. 

@bezdeno

Backstage s Travisem Scottem skončila tím, že mi dluží 80 000 korun. Včerejšek byl pro mě naprostý fiasko. Tady je storytime o tom.

♬ původní zvuk - Zdeno, Balenciaga Don
Domov
Zdieľať
Diskusia