Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2024 o 14:31
Čas čítania 0:33
Radoslava Juračková

Veľký úspech slovenského DJ-a: Na hlavnom stagei Tomorrowlandu vystúpil Mairee

HUDBA FESTIVALY SLOVENSKÍ UMELCI TOMORROWLAND
Uložiť Uložené

Jeho hit Papapa má na Youtube 16 miliónov videní.

Na obľúbenom belgickom festivale Tomorrowland vystúpil slovenský DJ Mairee. Set odohral na hlavnom pódiu s belgickou DJ-kou MATTN.

Najväčší festival elektronickej hudby trvá dva víkendy a vystupujú na ňom umelci z celého sveta. Popri legendách ako Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix či Timmy Trumpet vystúpil aj obľúbený slovenský DJ. Na festivale vystúpil už v minulosti a na jeho šou prišli tisíce fanúšikov. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MAIREE (@mairee.dj)

„Hlavný stage na Tomorrowlande s @mattnworld. Sníva sa mi alebo sa to naozaj deje v roku 2024? Naozaj nedokážem opísať všetky neuveriteľné pocity, emócie a husiu kožu, ktoré zažívam v týchto momentoch...“ napísal na sociálnu sieť

Zároveň poďakoval všetkým za priazeň a odkázal, že na festivale tento rok vystúpi znova. Budúcu nedeľu odohrá šou, na ktorej bude sám. Teraz totiž vystupoval s belgickou DJ-kou MATTN. 

Domov
Zdieľať
Diskusia