Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2024 o 13:48
Čas čítania 0:44
Radoslava Juračková

Luca Brassi vydal remix úspešného hitu Netancuj. Slohou prispela aj tanečníčka Nina Janová, ktorá rapuje o úspechu

HUDBA NINA JANOVÁ RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Maradona 10x, ako Brassiho prezývajú, sa snaží napodobniť úspech pôvodnej skladby Netancuj.

Na poslednom sólovom albume Luca Brassiho s titulom Ghettoven, ktorý vyšiel v apríli tohto roku, sa okrem iných hitov objavila aj skladba v spolupráci so Shimmim a s AstralKidom 22 s názvom Netancuj. Tá ovládla slovenský internet a predovšetkým Tiktok. Rapuje v ňom o tanečníčke a influencerke Nine Janovej, s ktorou po novom na pesničku urobil remix. Track Netancuj Hoe vydali dnes o polnoci a tanečníka má na ňom vlastnú slohu, kde rapuje.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Janova (@ninajanova)

Luca v pôvodom tracku rapuje: „Netancuj h*e nie si Nina Janová.“ Táto pasáž sa stala okamžite hitom a na sociálnych sieťach ju často zdieľala aj Nina. Pred mesiacom boli obaja hostia v podcaste S nami, v ktorom prezradili, že sa chystá spoločný remix skladby. Vo svojej pasáži Nina rapuje o úspechu a biznise. O svojich nepriateľoch hovorí ako o „wannabies“, ktorí sa chcú na ňu podobať.

Feat na skladbe Netancuj nie je prvý Ninin hudobný počin. Pred polrokom vydala rapovú skladbu FcKn vzor, na ktorej rapuje po slovensky aj po anglicky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa GHETTO MARAD❄️NA10x (@lucabrassi10x)

Domov
Zdieľať
Diskusia