Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2024 o 13:31
Čas čítania 0:33
Radka Klučárová

AKTUÁLNE: Najväčší headliner Pohody zrušil vystúpenie. Dôvodom sú zdravotné problémy

HUDBA FESTIVAL POHODA FESTIVALY HUDBA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Podľa dostupných informácií vystúpenie na Pohode nie je jediným, ktoré zrušili. Členovia Queens of the Stone Age odriekli aj ďalšie blížiace sa koncerty a festivaly.

Kapela Queens of the Stone Age na festivale Pohoda tento rok nevystúpi. Podľa informácií organizátorov festivalu sú dôvodom odrieknutia účasti na poslednú chvíľu zdravotné problémy. 

„Veríme, že všetci z kapely budú čoskoro v poriadku a na Pohodu sa vrátia v najbližšom možnom termíne, snažíme sa o kapelu roky a neprestaneme, kým ju v Trenčíne na letisku neuvidíme. Je nám ľúto, že sa to napokon nepodarí tento rok,“ informovali organizátori Pohody na Instagrame.

Podľa dostupných informácií vystúpenie na Pohode nie je jediným, ktoré zrušili. Členovania Queens of the Stone Age odriekli aj ďalšie blížiace sa koncerty a festivaly. 

„O zmenách v programe vás budeme informovať v najkratšom možnom čase. Všetkým, ktorí sa na Pohodu chystajú, ďakujeme aj v mene kapely za pochopenie a dôveru,“ dodali organizátori Pohody na záver.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pohoda Festival (@pohodafestival)

Domov
Zdieľať
Diskusia