Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Hip Hop Žije.
30. júna 2024 o 17:00
Čas čítania 3:40
Richard Balog

Pil C v sukni, Separ s diamantovými rolexkami či Spiritove AP v hodnote auta. Sleduj TOP outfity raperov z Hip Hop Žije

Pil C v sukni, Separ s diamantovými rolexkami či Spiritove AP v hodnote auta. Sleduj TOP outfity raperov z Hip Hop Žije
Zdroj: Matúš Zeťák
MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY RAP
Uložiť Uložené

Takto sa obliekli interpreti na najväčšiu hip-hopovú udalosť roka v našich končinách.

Najväčší hip-hopový festival na Slovensku Hip Hop Žije tento víkend privítal tisícky návštevníkov na Zlatých pieskoch už po 11-krát a opäť išlo o skvelú akciu. V piatok aj sobotu vystúpili na pódiu domáci interpreti ako Separ, Pil C, Majk Spirit, Luca Brassi10x, Gleb, Porsche Boy, Momo, Ego či skupina Nerieš, ale aj české hviezdy na čele s Yzomandiasom, Ektorom, PTK a Calinom, ktorí dostali fanúšikov do varu.

Okrem dávky kvalitného rapu si mnohí pripravili aj cool outfity vyskladané z modelov od módnych domov, ale tiež streetwearových značiek, ktoré určujú trendy. Nechýbali ani luxusné doplnky vrátane šperkov a hodiniek za desaťtisíce eur. Nižšie nájdeš výber tých najlepších.

Séria Hip Hop Žije a Hudba Žije pokračuje celé leto v rôznych kútoch Slovenska. Viac informácií vrátane mien všetkých interpretov nájdeš na Instagrame.

Ak ťa bavia články o trendoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto znie tvrdý brooklynský drill či letné hity v podaní Gunnu, Offseta a GloRilly REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto znie tvrdý brooklynský drill či letné hity v podaní Gunnu, Offseta a GloRilly 28. júna 2024 o 11:00

Outfity z prvého dňa festivalu

O perfektný začiatok Hip Hop Žije 2024 sa postaral Paulie Garand, ktorý priniesol do Bratislavy energickú šou. Jeden z našich obľúbených domácich umelcov vystúpil na pódiu v jednoduchom outfite s dominantným tričkom s podobizňou Diega Maradonu od Supreme. Zvyšok doladil čiernymi šortkami Carhartt WIP, klasickou bejzbalovou šiltovkou v modrej farbe a fresh slnečnými okuliarmi. 

Paulie Garand, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Svoju premiéru na Hip Hop Žije má úspešne za sebou PTK, ktorý na pódiu odohral nielen vlastný koncert, ale aj miliónový hit BABY&BENZO s Yzomandiasom. Slovenským fanúšikom sa predstavil v luxusnej perforovanej súprave z dielní Amiri, ktorú tvorila ľahká košeľa s krátkymi rukávmi a ladiace šortky. Cena tohto vzhľadu je viac ako 2 000 eur. 

PTK, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Majk Spirit pokrstil v Bratislave svoj posledný štúdiový album nový čLOVEk 2.0 vo veľkom štýle, keď nadupanú šou odohral v oversized tričku, ktoré vytvoril v spolupráci so značkou Reflection od Petra Sýkoru, a čiernych šortkách. Tenisky a ponožky sú z dielní módneho domu Dior, zatiaľ čo hodinky sú od spoločnosti Audermars Piguet a slnečné okuliare Saint Laurent. Za cenu tohto vzhľadu by si mohol/mohla mať v garáži veľmi dobré auto. 

Majk Spirit, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Statusu módnej ikony nezostal nič dlžný ani Yzomandias. Hlava labelu Milion Plus vystúpila vo večerných hodinách prvého dňa festivalu v precízne vyskladanom outfite. Šortky s charakteristickým armádnym vzorom kamufláže od losangelskej značky Gallery Dept. doplnil o sériu periel cez zadné vrecko, ikonickú pracovnú obuv Timberland s custom grafikou, čierne tričko a drahé náhrdelníky s príveskom, ktorý pokrývali drahokamy.

Yzomandias, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Medzi zlaté klince prvého večera na Zlatých pieskoch patril koncert Ektora. Raper, ktorý plánuje vypredať O2 arenu, prišiel zabaviť fanúšikov najpočúvanejšieho hudobného žánru v posledných rokoch v pohodlnom outfite s podpisom spoločnosti Louis Vuitton. Úlohu si splnil na výbornú.

Ektor, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Asi nemusíme písať, kto si pre seba uchmatol celý crowd a vypálil šou ako z inej dimenzie... Áno, bol to Separ, ktorý v domácom prostredí rozhýbal aj bufetárov na konci areálu. Skvelú atmosféru si člen skupiny DMS vychutnal v tomto cool čiernom outfite, ktorý doplnil o kontrastné biele topánky s logom Timberland. Samozrejmosťou sú zlaté švajčiarske hodinky Rolex za tisíce eur.

Ak toto predviedol Separ na festivale Hip Hop Žije, sme zvedaví s čím nás prekvapí budúci rok na Tehelnom poli. Určite to však bude veľkolepé.

Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto má znieť rap a pop v roku 2024. Tento týždeň ovládli ženy    REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto má znieť rap a pop v roku 2024. Tento týždeň ovládli ženy 14. júna 2024 o 11:00

Outfity z druhého dňa festivalu

Medzi prvými interpretmi, ktorí odohrali svoju šou počas druhého dňa Hip Hop Žije 2024, bol Saul z umeleckého kolektívu WLVS.

Zástupca východného Slovenska má úplne odlišný štýl ako väčšina rapovej scény, pričom na prvý pohľad nám pripomínal legendárneho slovenského speváka Roba Grigorova. Saul vyšiel na pódium v sivom saku s prúžkovanou podšívkou, ktoré doplnil o basic čierne tričko, elegantné nohavice s jemným vzorom a klasický kožený opasok. Bavia nás aj slnečné okuliare s oranžovými sklami.

Saul, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Svoju typickú energickú šou odohral v Bratislave aj ďalší populárny interpret z východu – Porsche Boy. Autor viacerých virálnych hitov, ako sú napríklad Stanko Lobotka či P***y Power, patrí medzi fanúšikov šušťákových súprav a jednu ukázal v priebehu sobotného večera. Sivý kúsok doplnil o metalické slnečné okuliare.

Porsche Boy, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

S pribúdajúcimi hodinami prichádzali na hlavný stage festivalu Hip Hop Žije 2024 hviezdnejšie mená a najoriginálnejší outfit predstavil Pil C. Lukáš vytiahol na bratislavskú zastávku naozaj výnimočný outfit v podobe 1 of 1 modelov z dielní slovenskej odevnej spoločnosti Nehera, ktorú poznajú aj stylisti v Paríži a Tokiu.

Luxusnú leteckú bundu a nohavice vo svetlohnedej farbe doplnil o masívnu obuv Balenciaga Defender za viac ako 1 000 eur a neskôr aj slnečné okuliare s logom Off-White. Takto sa obliekajú svetové hviezdy hudobného priemyslu a sme radi, že Pil C nám to ukázal v domácom prostredí.

Pil C, Hip Hop Žije
Zdroj: Matúš Zeťák

Moment, keď Pil C, Luca Brassi10x a Separ zahrali spoločný banger NENI STRE$S, patril medzi highlighty tohtoročného Hip Hop Žije. Interpreti aj diváci si vystúpenie užili naplno a Lukáš so „Strýkom“ si struhli aj túto frajerskú fotografiu.

Separ v druhý deň festivalu stavil na tričko s podpisom značky Vetements, diamantové hodinky Rolex a tenisky Balenciaga.

Pil C, Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Gleb má vlastný štýl obliekania, ktorý charakterizujú široké nohavice, jedinečné siluety tenisiek, voľné tričká a pokrývky hlavy. Esenciu toho najlepšieho predviedol ružinovský raper v sobotu večer, keď mal na sebe vrchný diel s podpisom návrhára Ricka Owensa, baggy pants, durag a metalické slnečné okuliare Oakley.

Gleb, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Záver festivalu Hip Hop Žije 2024 patril Calinovi, ktorý predviedol šou plnú svojich najväčších hitov vrátane trackov Hannah Montana, Praha/Vídeň či noviniek z posledného albumu.

Umelec s viac ako 800-tisíc poslucháčmi na Spotify vyšiel na pódium v jednoduchom outfite, ktorý pozostával z polokošele s nemeckým znakom od značky Polo Ralph Lauren, šortiek a šiltovky. Najdrahším prvkom boli hodinky Rolex, ktoré patria do povinnej výbavy každého úspešného rapera na svete.

Calin, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Novinky od Mustarda a Travisa Scotta či emotívna rapová nálož z prehliadky Louis Vuitton od skupiny Clipse REFRESHNI SI PLAYLIST: Novinky od Mustarda a Travisa Scotta či emotívna rapová nálož z prehliadky Louis Vuitton od skupiny Clipse 21. júna 2024 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia