Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Hip Hop Žije.
dnes 30. júna 2024 o 17:00
Čas čítania 3:40
Richard Balog

Pil C v sukni, Separ s diamantovými Rolexkami či Spiritove AP v hodnote auta. Sleduj TOP outfity raperov z Hip Hop Žije

Pil C v sukni, Separ s diamantovými Rolexkami či Spiritove AP v hodnote auta. Sleduj TOP outfity raperov z Hip Hop Žije
Zdroj: Matúš Zeťák
MÓDA OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY RAP
Uložiť Uložené

Takto sa obliekli interpreti na najväčšiu hip-hopovú udalosť roka v našich končinách.

Najväčší hip-hopový festival na Slovensku Hip Hop Žije tento víkend privítal tisícky návštevníkov na Zlatých pieskoch už po 11-krát a opäť išlo o skvelú akciu. V piatok aj sobotu vystúpili na pódiu domáci interpreti ako Separ, Pil C, Majk Spirit, Luca Brassi10x, Gleb, Porsche Boy, Momo, Ego či skupina Nerieš, ale aj české hviezdy na čele s Yzomandiasom, Ektorom, PTK a Calinom, ktorí dostali fanúšikov do varu.

Okrem dávky kvalitného rapu si mnohí pripravili aj cool outfity vyskladané z modelov od módnych domov, ale tiež streetwearových značiek, ktoré určujú trendy. Nechýbali ani luxusné doplnky vrátane šperkov a hodiniek za desaťtisíce eur. Nižšie nájdeš výber tých najlepších. 

Séria Hip Hop Žije a Hudba Žije pokračuje celé leto v rôznych kútoch Slovenska. Viac informácií vrátane mien všetkých interpretov nájdeš na Instagrame.

Ak ťa bavia články o trendoch, teniskách alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto znie tvrdý brooklynský drill či letné hity v podaní Gunnu, Offseta a GloRilly REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto znie tvrdý brooklynský drill či letné hity v podaní Gunnu, Offseta a GloRilly 28. júna 2024 o 11:00

Outfity z prvého dňa festivalu

O perfektný začiatok Hip Hop Žije 2024 sa postaral Paulie Garand, ktorý priniesol do Bratislavy energickú šou. Jeden z našich obľúbených domácich umelcov vystúpil na pódiu v jednoduchom outfite s dominantným tričkom s podobizňou Diega Maradonu od Supreme. Zvyšok doladil čiernymi šortkami Carhartt WIP, klasickou bejzbalovou šiltovkou v modrej farbe a fresh slnečnými okuliarmi. 

Paulie Garand, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Svoju premiéru na Hip Hop Žije má úspešne za sebou PTK, ktorý na pódiu odohral nielen vlastný koncert, ale aj miliónový hit BABY&BENZO s Yzomandiasom. Slovenským fanúšikom sa predstavil v luxusnej perforovanej súprave z dielní Amiri, ktorú tvorila ľahká košeľa s krátkymi rukávmi a ladiace šortky. Cena tohto vzhľadu je viac ako 2 000 eur. 

PTK, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Majk Spirit pokrstil v Bratislave svoj posledný štúdiový album nový čLOVEk 2.0 vo veľkom štýle, keď nadupanú šou odohral v oversized tričku, ktoré vytvoril v spolupráci so značkou Reflection od Petra Sýkoru a čiernych šortkách. Tenisky a ponožky sú z dielní módneho domu Dior, zatiaľ čo hodinky sú od spoločnosti Audermars Piguet a slnečné okuliare Saint Laurent. Za cenu tohto vzhľadu by si mohol/mohla mať v garáži veľmi dobré auto. 

Majk Spirit, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Statusu módnej ikony nezostal nič dlžný ani Yzomandias. Hlava labelu Milion Plus vystúpila vo večerných hodinách prvého dňa festivalu v precízne vyskladanom outfite. Šortky s charakteristickým armádnym vzorom kamufláže od losangelskej značky Gallery Dept. doplnil o sériu periel cez zadné vrecko, ikonickú pracovnú obuv Timberland s custom grafikou, čierne tričko a drahé náhrdelníky s príveskom, ktorý pokrývali drahokamy.

Yzomandias, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Medzi zlaté klince prvého večera na Zlatých pieskoch patril koncert Ektora. Raper, ktorý plánuje vypredať O2 arenu, prišiel zabaviť fanúšikov najpočúvanejšieho hudobného žánru v posledných rokoch v pohodlnom outfite s podpisom spoločnosti Louis Vuitton. Úlohu si splnil na výbornú.

Ektor, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Asi nemusíme písať, kto si pre seba uchmatol celý crowd a výpalil šou ako z inej dimenzie... Áno, bol to Separ, ktorý v domácom prostredí rozhýbal aj bufetárov na konci areálu. Skvelú atmosféru si člen skupiny DMS vychutnal v tomto cool čiernom outfite, ktorý doplnil o kontrastné biely topánky s logom Timberland. Samozrejmosťou sú zlaté švajčiarske hodinky Rolex za tisíce eur. 

Ak toto predviedol Separ na festivale Hip Hop Žije, sme zvedaví s čím nás prekvapí budúci rok na Tehelnom poli. Určite to však bude veľkolepé. 

Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto má znieť rap a pop v roku 2024. Tento týždeň ovládli ženy    REFRESHNI SI PLAYLIST: Takto má znieť rap a pop v roku 2024. Tento týždeň ovládli ženy 14. júna 2024 o 11:00

Outfity z druhého dňa festivalu

Medzi prvými interpretmi, ktorí odohrali svoju šou počas druhého dňa Hip Hop Žije 2024 bol Saul zo umeleckého kolektívu WLVS. 

Zástupca východného Slovenska má úplne odlišný štýl ako väčšina rapovej scény, pričom na prvý pohľad nám pripomínal legendárneho slovenského speváka Roba Grigorova. Saul vyšiel na pódium v sivom saku s prúžkovanou podšívkou, ktoré doplnil o basic čierne tričko, elegantné nohavice s jemným vzorom a klasický kožený opasok. Bavia nás aj slnečné okuliare s oranžovými sklami. 

Saul, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Svoju typickú energickú šou odohral v Bratislave aj ďalší populárny interpret z východu – Porsche Boy. Autor viacerých virálnych hitov, ako sú napríklad Stanko Lobotka či P***y Power, patrí medzi fanúšikov šušťákových súprav a jednu ukázal v priebehu sobotného večera. Sivý kúsok doplnil o metalické slnečné okuliare.

Porsche Boy, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

S pribúdajúcimi hodinami prichádzali na hlavný stage festivalu Hip Hop Žije 2024 hviezdnejšie mená a najoriginálnejší outfit predstavil Pil C. Lukáš vytiahol na bratislavskú zastávku naozaj výnimočný outfit v podobe 1 of 1 modelov z dielní slovenskej odevnej spoločnosti Nehera, ktorú poznajú aj stylisti v Paríži a Tokiu.

Luxusnú leteckú bundu a nohavice v svetlohnedej farbe doplnil o masívnu obuv Balenciaga Defender za viac ako 1 000 eur a neskôr aj slnečné okuliare s logom Off-White. Takto sa obliekajú svetové hviezdy hudobného priemyslu a sme radi, že Pil C nám to ukázal v domácom prostredí. 

Pil C, Hip Hop Žije
Zdroj: Matúš Zeťák

Moment, keď Pil C, Luca Brassi10x a Separ zahrali spoločný banger NENI STRE$S, patril medzi highlighty tohtoročného Hip Hop Žije. Interpreti aj diváci si vystúpenie užili naplno a Lukáš so „Strýkom“ si struhli aj túto frajerskú fotografiu. 

Separ v druhý deň festivalu stavil na tričko s podpisom značky Vetements, diamantové hodinky Rolex a tenisky Balenciaga. 

Pil C, Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Gleb má vlastný štýl obliekania, ktorý charakterizujú široké nohavice, jedinečné siluety tenisiek, voľné tričká a pokrývky hlavy. Esenciu toho najlepšieho predviedol ružinovský raper v sobotu večer, keď mal na sebe vrchný diel s podpisom návrhára Ricka Owensa, baggy pants, durag a metalické slnečné okuliare Oakley.

Gleb, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Záver festivalu Hip Hop Žije 2024 patril Calinovi, ktorý predviedol šou plnú svojich najväčších hitov vrátane trackov Hannah Montana, Praha/Vídeň či noviniek z posledného albumu.

Umelec s viac ako 800-tisíc poslucháčmi na Spotify vyšiel na pódium v jednoduchom outfite, ktorý pozostával z polokošele  s nemeckým znakom od značky Polo Ralph Lauren, šortiek a šiltovky. Najdrahším prvkom boli hodinky Rolex, ktoré patria do povinnej výbavy každého úspešného rapera na svete.

Calin, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Novinky od Mustarda a Travisa Scotta či emotívna rapová nálož z prehliadky Louis Vuitton od skupiny Clipse REFRESHNI SI PLAYLIST: Novinky od Mustarda a Travisa Scotta či emotívna rapová nálož z prehliadky Louis Vuitton od skupiny Clipse 21. júna 2024 o 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia