Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2024 o 10:18
Čas čítania 0:26
Barbora Fábryová

Slovenskí dovolenkári sa potešia: nová linka spôsobila ošiaľ, bratislavské letisko tak pridalo lety do obľúbenej destinácie

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE LETISKO LIETADLO TURECKO
Uložiť Uložené

Cestovatelia sa do Istanbulu dostanú už trikrát za týždeň.

Slovenskí cestovatelia sa môžu tešiť na viac letov z bratislavského letiska do Istanbulu. Letecká spoločnosť Pegasus Airlines plánuje od augusta zaviesť pravidelné lety až trikrát týždenne, informuje portál Aktuality.sk.

Dovolenkári tak môžu do konca októbra 2024 vycestovať okrem stredy a nedele aj v piatok. Pravidelná linka do Istanbulu však bude aj počas zimného letového poriadku, ktorý trvá od konca októbra do marca. 

Odporúčané
Priame lety do obľúbených prímorských destinácií priamo z Bratislavy: kam sa z hlavného mesta bude lietať? Priame lety do obľúbených prímorských destinácií priamo z Bratislavy: kam sa z hlavného mesta bude lietať? 21. júna 2024 o 14:50

„Cestujúci odlietajúci z Bratislavy môžu navyše využiť v Istanbule prestupné letecké spojenia a pokračovať v cestách do ďalších regiónov Turecka (napríklad do Kapadócie), ale aj do destinácií na Blízkom východe či v Ázii, akými sú Kuvajt, Bahrajn, Omán, ale napríklad aj gruzínske Tbilisi a iné,“ povedala hovorkyňa bratislavského letiska.

letisko
Zdroj: Wikimedia Commons/Andrej Neuherz
Domov
Zdieľať
Diskusia