Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. júna 2024 o 16:21
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

VIDEO: Muž skolaboval v kasíne po tom, ako sa dozvedel, že vyhral obrovskú sumu peňazí. Nie je jasné, či sa ho podarilo zachrániť

ZAUJÍMAVOSTI HAZARD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Viaceré zahraničné zdroje tvrdia, že muž bol na mieste mŕtvy. Kasíno však túto informáciu vyvrátilo a tvrdí, že sa zotavuje v nemocnici.

V singapurskom kasíne Marina Bay Sands skolaboval jeden z hráčov, ktorý vyhral približne štyri milióny dolárov. Šokovala ho tak zrejme suma, ktorú sa mu v kasíne podarilo vyhrať.

Muž skolaboval priamo pri pokrovom stole v ikonickom kasíne v srdci singapurskej centrálnej obchodnej štvrte. Na X sa šíri video, kde jeden z hráčov zachytil následný chaos. 

„Muž zo Singapuru zomrel po tom, čo v kasíne vyhral 4 milióny dolárov. Bol veľmi rozrušený z výhry, čo viedlo k ťažkému infarktu, ktorý viedol k jeho smrti. Lekári ho, žiaľ, nedokázali zachrániť,“ píše sa v komentári k videu. 

Avšak ako informuje Daily Mail, samotné kasíno v Singapure tvrdí opak. Výherca je podľa ich slov v poriadku a zotavuje sa v nemocnici. 

Marina Bay Sands je rozľahlý komplex s viac ako 2 300 hracími automatmi na štyroch úrovniach s rôznymi reštauráciami a apartmánmi pre hostí. Vo februári sa stala najhodnotnejšou značkou hazardných hier na svete s hodnotou 6,2 miliardy dolárov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia