Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
23. júna 2024 o 15:22
Čas čítania 0:30
Petra Nižnanská

V živote mladej Lary sú dvaja muži. Jeden je starší a jeden mladší a podľa jasnovidky Gerty je jeden z nich osudový

VIDEO
Uložiť Uložené

Ako to v skutočnosti bolo s údajným vzťahom s Krištofom či prečo ju v detstve šikanovali?

Často nevidíme, čo sa v skutočnosti deje vo vnútri osobností, ktoré vidíme na našich obrazovkách. Preto prinášame zaujímavý spin off rozhovorov s jasnovidkou Gertou, ktorá sa našim hosťom dostane pod kožu. 

Jej hostkou je tentoraz mladá Lara, ktorej kariéru odštartovala známa reality šou, ktorá nedávno pohltila celé Slovensko. Aj na Ružu pre nevestu sa sympatická veštica pozrie prostredníctvom tarotových kariet či kyvadla pravdy. Na konci videa dokonca vyveští aj tebe. Odpovie ti na otázku týkajúcu sa kariéry a ďalšieho pracovného pôsobenia.

Nedaj si preto ujsť tento jedinečný koncept a zisti, čo o sebe Lara prezradila. Nezabudni však, že naše relácie prinášame najmä kvôli zábave, a preto všetky informácie ber s vtipom, nadhľadom a never všetkému, čo uvidíš na internete 😉. Klikni na video a uži si poriadnu šou.

Domov
Zdieľať
Diskusia