Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2024 o 13:42
Čas čítania 0:56
Radka Klučárová

Slováci na eurovoľby stavili tisíce. Najodvážnejší tipér zarobil až 12 000 eur, väčšina tipovala víťazstvo Smeru

ZAUJÍMAVOSTI EUROVOĽBY 2024 VOĽBY
Uložiť Uložené

Na volebnej stávke najviac zarobil aj prerobil tipér z Česka.

Eurovoľby pritiahli pozornosť tipérov. Najviac ľudí stavilo na Smer-SD, výsledky slovenských volieb dokonca tipovali aj klienti českej stávkovej kancelárie. 

„Tikety na výhru Smeru-SD pribúdali najmä posledné tri dni pred voľbami. Nárast a
objem stávok bol troj- až štvornásobný oproti dovtedajšiemu priebehu, keď väčší
objem peňazí smeroval na výhru PS,“ povedal Tarek Yacoob z oddelenia bookmakingu vo Fortune. Podľa jeho slov najviac politických stávok už tradične smerovalo na celkové víťazstvo niektorej zo strán. 

Výhra 12-tisíc poputovala tipérovi do Česka

Čech podal na výhru Progresívneho Slovenska 5 700 eur, vďaka čomu si na konto po voľbách pripísal dvojnásobnú sumu. „Český klient si podal kombinovanú stávku s výhrou PS a niekoľkými športovými udalosťami za 5 700 eur. Na účet si pripísal viac ako 12-tisíc eur,“ priblížil Tarek Yacoob.

Odporúčané
Fenomén Ozempic: zázračnému lieku na chudnutie podľahli celebrity aj bežní ľudia, toto si o ňom zrejme nevedel Fenomén Ozempic: zázračnému lieku na chudnutie podľahli celebrity aj bežní ľudia, toto si o ňom zrejme nevedel 9. júna 2024 o 16:30

Na volebnej stávke najviac prerobil tiež tipér z Česka, ktorý na výhru Smeru stavil 7-tisíc eur. „Iný klient stavil 5 700 eur na to, že Smer-SD získa vo voľbách viac percent ako PS.
Ďalší stavil na celkovú výhru Smeru-SD 4-tisíc eur a 2-tisíc eur na stranu Hlas-SD, že vo
voľbách získa viac ako 10 %. Všetky boli neúspešné,“ dodal Tarek Yacoob.

Klienti si slušne prilepšili aj stávkami na iné volebné výsledky. „Jeden z nich si stavil 2 090 eur na to, že Demokrati získajú viac percent ako SNS. Jeho odhad sa potvrdil a vyhral 3 052 eur. Ďalší veril, že Republika získa viac percent ako KDH. Podal tiket za 2 000 eur a vyhral 2 925 eur,“ uzavrel. 

Fortuna
Zdroj: Fortuna (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia