Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. júna 2024 o 11:07
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Obľúbený slovenský festival Topfest nečakane zrušili. Vystúpiť tam mala legendárna rocková skupina

Obľúbený slovenský festival Topfest nečakane zrušili. Vystúpiť tam mala legendárna rocková skupina
Zdroj: TOPFEST SLOVAKIA 2023
HUDBA FESTIVALY TOPFEST
Uložiť Uložené

Toto leto sa Topfestu nedočkáš. Organizátori však zatiaľ nevysvetlili dôvody, pre ktoré festival zrušili.

Obľúbený rockový festival Topfest Slovakia, ktorý sa mal tento rok konať v dňoch 27. až 29. júna na letisku v Žiline, museli zrušiť. Organizátori o tom informovali na Facebooku, avšak zatiaľ nešpecifikovali dôvody, pre ktoré sa hudobná akcia napokon neuskutoční. 

„Milí naši fanúšikovia, v najbližších dňoch sa vyjadríme k súčasnej situácii. Momentálne sa k nej vyjadriť nemôžeme, keďže stále prebiehajú rokovania s interpretmi a obchodnými partnermi. Na základe nepredvídaných udalostí, ktoré sa stali v predchádzajúcich týždňoch, sme však nútení podľa dnešného rozhodnutia festival na rok 2024 zrušiť,“ napísali organizátori na sociálnej sieti.

Jedným z dôvodov môžu byť aj problémy s oznámenými menami. Niektoré kapely totiž postupne rušili účasť, medzi nimi napríklad Annihilator, Eclipse, P. O. D. či Angry. Organizátori však za nich sľubovali dostatočnú náhradu.

Na tohtoročnom Topfeste mala vystúpiť aj legendárna hardrocková skupina Scorpions a tiež Five Finger, Death Punch, Avantasia či Pretty Maids. Fanúšikovia festivalu, ktorí sa mali zúčastniť na aktuálnom ročníku, však môžu vrátiť zakúpené lístky. Topfest by mal do 14. júna zverejniť možnosti refundácie vstupeniek.

Späť
Zdieľať
Diskusia