Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2024 o 13:15
Čas čítania 1:16
Karolína Uličná

Separ spustil predaj lístkov na svoj najväčší koncert v kariére: Keby som ho robil na zimnom štadióne, už by bol vypredaný

OSOBNOSTI KONCERTY RYTMUS SEPAR SLOVENSKÍ UMELCI SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Najdrahší lístok stojí 400 eur. Raper má ambíciu vypredať Tehelné pole, či sa mu to podarí, je však otázne.

Separ chystá svoj najväčší sólový koncert v jeho doterajšej kariére. Hoci sa šou uskutoční až 6. septembra budúci rok na Národnom futbalovom štadióne (Tehelné pole), lístky si môžeš kúpiť už od dnešného dňa. Separ spustil predaj a o dianí informuje na svojom Instagrame.

Lístky sa pohybujú v cene od 19,90 €. Ak však chceš poriadny zážitok, mať vlastný vstup na štadión, free drinky, stretnutie so Separom a vstup na afterku – môžeš si kúpiť VIP lístok. Stojí takmer 400 €. 

Na štadióne sa nachádzajú aj rôzne zóny, ktoré si taktiež vieš zakúpiť, napríklad „Moshpit Zone“. Na štadión po zakúpení lístka do tejto zóny tak dostaneš špeciálne tričko a budeš môcť byť súčasťou šou, píše Ticketportal.

Separ koncert
Zdroj: Ticketportal

Ako hovorí Separ na Instagrame, údajne sa mu koncert predáva dobre. „Keby som to robil na zimáku Ondreja Nepelu, tak by sme boli za 40 minút vypredaní. Vy ste blázni, poďme ďalej.“  Na Tehelnom poli mu však do vypredania chýba ešte pomerne dosť veľa lístkov. Po zakliknutí na jednotlivé sektory štadióna môžeš vidieť, že väčšina miest je stále neobsadená. Kapacita miest na státie sa však na stránke Ticketportalu overiť nedá.

Odporúčané
Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) Raper Fvck_Kvlt: Jeden policajt mi vybil zub, jeho vinou počujem slabšie na jedno ucho (Rozhovor) 19. mája 2024 o 12:30

Mnohí fanúšikovia sa navyše sťažujú na technické problémy pri kúpe lístkov. Viacerí tvrdia, že ani nedostali kód, cez ktorý si vstupenku môžu zakúpiť, iní zas, že ich kódy nefungujú.

Kapacita futbalového štadióna je až 30-tisíc. Jeho slovami to „sú to tak dve O2 Arény“.

Viacerí fanúšikovia špekulujú, či práve týmto porovnaním nenarážal na sólo koncert Rytmusa. Ten sa v Prahe predstaví už 14. septembra, zatiaľ sa mu O2 Arena ešte nepodarila vypredať. Cena na „King Forever“ šou sa začína na 35 €. Či bude rovnako úspešný a podarí sa mu arénu vypredať ako minule, keď tam vystupoval spolu s celým Kontrafaktom, je zatiaľ otázne. 

Otvorený „beef“ medzi Kontrafaktom a DMS trvá už od začiatku roka 2022. Naposledy Separ obvinil Rytmusa, že si kupuje predplatiteľov na Spotify. Vzápätí nato sa Rytmus ohradil, že je „ešte z cédečkovej doby“.

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024 o 12:30
Domov
Zdieľať
Diskusia