Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júna 2024 o 12:33
Čas čítania 0:32
Radoslava Juračková

Kultový sci-fi horor Votrelec sa vracia. Kedy bude premiéra a ako vyzerá trailer, z ktorého naskakujú zimomriavky?

FILMY A SERIÁLY ALIEN: ROMULUS FILMY A SERIÁLY SCI-FI FILMY SCIFI
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sci-fi a hororových filmov sa môžu tešiť tento rok na novú filmovú novinku s názvom Alien: Romulus.

Kultový film Votrelec zo 70. rokov dostane nové pokračovanie. Na začiatku tohto roka produkcia začala krátkym teaserom naznačovať, že sa niečo chystá. V utorok zverejnili oficiálny trailer k novému pokračovaniu s názvom Alien: Romulus.

Film bude z dielne režiséra Fedeho Alvareza, ktorý má na konte známe filmy, ako napríklad Evil Dead či Don’t Breathe. Trailer je strašidelný a naznačuje, že sa bude dej odohrávať vo vesmíre. „Vo vesmíre ťa nikto nepočuje,“ odkazuje filmová ukážka. Zároveň naznačuje, že film bude mať premiéru už toto leto.

Snímku nakrútil za viac ako rok

Ešte v roku 2022 sme ťa informovali, že produkcia pracuje na novom filme o votrelcovi. Snímka by mala byť o skupine mladých ľudí, ktorí kolonizujú vesmír. Dostanú sa v ňom do potýčky s mimozemšťanmi. Nakrúcanie sa začalo vo februári 2023 a do kín sa dostane lete tohto roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia