Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2024 o 9:52
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Mirovi Jarošovi sa stal počas nácviku turné úraz. „Som na injekciách, nemôžem sa takmer ani postaviť,“ opisuje svoj stav

OSOBNOSTI CHOROBY MIRO JAROŠ SPEVÁCI A SPEVÁČKY ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Detský spevák práve pripravuje letné turné. Navštívi počas neho päť slovenských miest.

Obľúbený detský spevák Miro Jaroš bojuje so zdravotnými problémami. Na svojich vystúpeniach je veľmi aktívny a deti sa okrem spevu snaží zabaviť bohatým programom, ktorého nácvik si však odnáša svoju daň. 

Odporúčané
Miro Jaroš podporuje LGBT+ ľudí, jeho dúhové traky z klipu však podľa neho nie sú žiadnou skrytou propagandou Miro Jaroš podporuje LGBT+ ľudí, jeho dúhové traky z klipu však podľa neho nie sú žiadnou skrytou propagandou 7. októbra 2021 o 12:00

Spevák pre svojich fanúšikov aktuálne pripravuje Disko turné. Štartuje už túto nedeľu v Bratislave a počas leta navštívi dokopy päť slovenských miest. Popri nácviku na turné sa mu však stal úraz. 

 

„Stretli sme sa s mojím tímom, aby sme začali s nácvikom nového Disko turné. Pódium postavené, štáb v pohotovosti a ja v šatni na injekciách. Ak zaberú, budem môcť aspoň sedieť na stoličke a spievať na skúškach. Inak sa skoro nemôžem postaviť. Seklo ma v krížoch,“ opísal svoj zdravotný stav Jaroš. Informuje o tom portál Život.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Norbert Noro Grofčík | choreographer, dancer (@norogrofcik)

Miro Jaroš sa preslávil počas prvej série speváckej šou, kam sa dostal až do finále. Nie všetkým účinkujúcim sa však podarí presláviť sa a udržať sa na výslní. Spevák sa našiel v tvorbe pre deti a už viac ako 10 rokov vypredáva svoje koncerty.

Domov
Zdieľať
Diskusia