Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2021, 12:00
Čas čítania 1:49
Jakub Paulík

Miro Jaroš podporuje LGBT+ ľudí, jeho dúhové traky z klipu však podľa neho nie sú žiadnou skrytou propagandou

HUDBA MIRO JAROŠ
Uložiť Uložené

Prístup niektorých fanúšikov ho mrzí.

Spevák Miro Jaroš na svojom facebookovom účte nedávno zdieľal kritické komentáre fanúšikov, ktorým sa nepáčilo, že v klipe mal na sebe oblečené dúhové traky. Niektorí za nimi totiž videli skrytú podporu LGBT+ komunity, čo však Jaroš odmieta.

Pre Refresher prezradil, že napriek kritickým ohlasom mu fanúšikovia zo sociálnych sietí zrejme neubudli. „Ale aj keby ubudli, tak som si to nevšimol. Ak mám povedať pravdu, vôbec som to nesledoval. Nie som taký, že by mi záležalo, koľko ľudí mi pribudne a koľko získam lajkov na príspevku. Vo svojom živote som sa dostal do bodu, keď si chcem robiť svoju prácu najlepšie, a toto sú už druhotné veci, na ktorých si nezakladám svoje šťastie,“ vyjadril sa.

Podobnej kritike však čelil už v minulosti, pretože rodičom niektoré jeho klipy jednoducho nesadli. „Rodičia sú tí, kto rozhoduje o tom, čo budú deti počúvať a pozerať. Aj posledný klip Tobogan sa zdal niektorým ľuďom cez čiaru, pretože v klipe flirtujú dievčatá s plavčíkom. Ale ja stále hovorím, že nerobím tvorbu iba pre deti. Tvorím rodinnú tvorbu, pre rodiny s deťmi. Snažím sa reflektovať normálny život, ku ktorému patrí aj flirt,“ povedal.

Čo sa týka videoklipu ku skladbe Lego, najviac ho zarazili komentáre, ktoré zdieľal na svojom facebookovom profile. V nich mu rodičia vyčítali dúhové traky, ktoré podľa ich vnímania slúžia na podporu LGBT+ komunity. Dôvod bol pritom podľa speváka oveľa prostejší.

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia Čo dnes robia finalisti prvej SuperStar? Jaroš sa topí v peniazoch, Tomeček hrá na smeráckych MDŽ, väčšina upadla do zabudnutia 6. decembra 2021, 13:30

S nápadom, aby mal v klipe traky, vraj prišla jeho stylistka, ktorej 30 rokov viseli v skrini, a tak sa rozhodla, že ich využijú aspoň pri natáčaní. „To nebolo o tom, že si dám dúhové traky, aby som niečo spropagoval,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia