Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2014, 14:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dráma alebo komédia? Clark Gregg vám napovie v traileri pre Trust Me

FILMY A SERIÁLY DRÁMA
Uložiť Uložené

Clark Gregg (Coulson z Marvelu) nie je len herec. Trust Me bude v poradí jeho druhým režisérskym počinom a snímka vôbec nevyzerá zle. Začína to zľahka komediálnym žánrom, ten sa neskôr prelieva do drámy.

Dráma alebo komédia? Clark Gregg vám napovie v traileri pre Trust Me

Štvrtok. 24. apríl (presne rok pred premiérou Avengers: Age of Ultron) sa neoficiálne stal trailerovým dňom roka. My vám samozrejme prinášame len tie najkvalitnejšie, no ani z tých sme ešte nevyčerpali všetko. Okrem iných sa nám predstavil prvým trailerom aj druhý film od herca/režiséra Clarka Gregga, Trust Me. Zo záberov je patrné, že snímka začne zľahka a pokúsi sa diváka vtiahnuť do príbehu, ktorý neskôr vyústi v drámu, k čomu má samotný Clark najbližšie. Aj keď je samotný film už možné zhliadnuť (myslím), v kinách a voľne dostupný bude až v júni. Clarkova postava Howard to v živote nikdy nemala ľahké a vlastne ho celý čas niečo, alebo niekto, zrazil k zemi. Ako herecký agent ale objavuje nesmierne veľký talent, len 13-ročnú dievčinu. Je načase vrátiť sa na výslnie.

Dráma alebo komédia? Clark Gregg vám napovie v traileri pre Trust Me
Domov
Zdieľať
Diskusia