Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
23. mája 2024, 16:32
Čas čítania 1:27
Radoslava Juračková

Bývalý kamarát Davida Dobrika sa s ním súdi o milióny dolárov. Rodák zo Slovenska mu kvôli pranku spôsobil doživotné zranenia

OSOBNOSTI DAVID DOBRIK PENIAZE SÚDY YOUTUBE
Uložiť Uložené

Počas natáčania nebezpečného videa si Jeff Wittek spôsobil niekoľko vážnych zranení. Náklady na liečbu si vraj platí sám.

Americký youtuber David Dobrik, ktorý sa narodil v Košiciach, má „zamiesené“ na poriadny problém. Súdi sa s ním jeho bývalý kamarát Jeff Wittek, ktorý si počas spoločného videa spôsobil úraz. Z nevydareného pranku má doživotné následky. Vo štvrtok fanúšikom odkázal, že sa chystá povedať pravdu a nebude ďalej Davida obhajovať.

Osudné video natočili v roku 2020. Youtuberi sa správali mimoriadne nebezpečne a do mora umiestnili žeriav. Jeff bol priviazaný na lane a visel zo žeriava, ktorý ovládal David. Wittek sa začal vo výške nekontrolovateľne točiť a lano sa zamotalo. Udrel sa do žeriava a zostal visieť za nohy v mori, hlavu mal potopenú vo vode.

Napriek tomu, že jeho priatelia rýchlo zareagovali, má doživotné následky. Ako informuje Unilad, nezodpovedné správanie youtuberov mu spôsobilo rozbitie lebky až na deviatich miestach, zlomené chodidlo i bedro, natrhnuté väzy na nohe a rozbitie očnej jamky. Aktuálne Jeff podstúpil operáciu oka. Pri tejto príležitosti neskrýval svoj hnev.

Znova u očného lekára na ďalšej operácii. Je**m ťa, @daviddobrik,“ napísal k fotke Jeff a označil svojho bývalého kamaráta. „Aj toto ide z môjho vlastného vrecka, rovnako ako ostatné zákroky, pretože je David Dobrik patologický klamár.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jeff Wittek (@jeff)

Som tvoja jediná obeť, ktorá sa ťa nebojí zničiť. Chcem svoje peniaze a chcem ich teraz,“ odkázal Davidovi. Ako informuje Unilad, Jeff chce od Dobrika vysúdiť 10 miliónov dolárov.

Odporúčané
KVÍZ: Premýšľaš ako milionár? Zisti, či si na dobrej ceste stať sa finančne nezávislým KVÍZ: Premýšľaš ako milionár? Zisti, či si na dobrej ceste stať sa finančne nezávislým 14. mája 2024, 13:00

Na youtube vydal Wittek aj dokument o celom incidente. Na sociálnej sieti X Jeff priznal, že ho vymazal, pretože v ňom Dobrika obhajoval. Sľubuje, že teraz bude hovoriť pravdu.

V pondelok sme ťa informovali o tom, že David bol začiatkom týždňa na Slovensku a spôsobil tým poriadny rozruch. Fanúšik ho natočil, ako sa kúpal v košickej fontáne. Jeho kamaráti zo skupiny Vlog Squad zverejnili na Instagrame fotky z návštevy Davidovej rodiny v Košiciach, kde ich ponúkli chrumkami či domácou pálenkou.

Odporúčané
Svetoznámy David Dobrik je na Slovensku. Na videu sa kúpe v košickej fontáne, u rodiny ho ponúkli chrumkami a domácou Svetoznámy David Dobrik je na Slovensku. Na videu sa kúpe v košickej fontáne, u rodiny ho ponúkli chrumkami a domácou 21. mája 2024, 16:47
Domov
Zdieľať
Diskusia